reklama
Ja juz w domu - melduje sie, ze na antybiotyku na tydzien. Niestety jak antybiotyk nie wytepi tego to szpital mam nadzieje ze bedzie dobrze, bo dostałam amoxycyline 1gram co 12 h.
Dzięki za informacje, spijcie dobrze. Ja tez juz padam i lece do łózka, ale nerwowy dzien dzisiaj.
Dzięki za informacje, spijcie dobrze. Ja tez juz padam i lece do łózka, ale nerwowy dzien dzisiaj.
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
L-oka,ja jestem obecnie na Urosepcie,bo mam liczne bakterie w moczu... Mimo,że nie odczuwam jakoś tej dolegliwości... Antybiotyki działają cuda,więc na pewno u Ciebie będzie dobrze. :-)
Evelinkaaa
Fanka BB :)
L-oka trzymam kciuki na pewno będzie dobrze po antybiotyku :-)
Dziekuje wszystkim dzisiaj juz mi lepiej, jakos musialam to przetrawic. Wczoraj jak zobaczyłam wyniki to prawie sie poryczałam - dobrze ze moj lekarz jest dostepny o kazdej porze to mnie uspokoił :-) No i juz na antybiotyku wiec licze ze bedzie ok. Wiem, że panikuje strasznie, ale jakos nie moge tego powstrzymać, a jeszcze jak zobaczylam ze krew.. masakra.
Po antybiotyku jestem strasznie słaba i ciagle bym spala, co i tak bylo problemem jeszcze przed lekami, no ale co zrobic Wyspie sie za wszystkie czasy
Po antybiotyku jestem strasznie słaba i ciagle bym spala, co i tak bylo problemem jeszcze przed lekami, no ale co zrobic Wyspie sie za wszystkie czasy
TruskawkowaMamba
Fanka BB :)
Dziekuje wszystkim dzisiaj juz mi lepiej, jakos musialam to przetrawic. Wczoraj jak zobaczyłam wyniki to prawie sie poryczałam - dobrze ze moj lekarz jest dostepny o kazdej porze to mnie uspokoił :-) No i juz na antybiotyku wiec licze ze bedzie ok. Wiem, że panikuje strasznie, ale jakos nie moge tego powstrzymać, a jeszcze jak zobaczylam ze krew.. masakra.
Życze szybkiego powrotu do formy.
I śpij ile wlezie-potem nie będzie na to czasu Ja w 1 ciąży codziennie spałam, a teraz niestety nie moge sobie na to pozwolic......Wyśpij się też za mnie;-)
Ostatnia edycja:
reklama
Loka super, że szybko udało się zadziałać i uspokoiłaś się trochę :-)!!! Spaniem się nie przejmuj, to raczej powód do radości a nie smutku bo nie jedna by tak chciała;-). Zdrówka życzę, i słodkich snów oczywiście ;-):-)