reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

reklama
Ja juz w domu - melduje sie, ze na antybiotyku na tydzien. Niestety jak antybiotyk nie wytepi tego to szpital :( mam nadzieje ze bedzie dobrze, bo dostałam amoxycyline 1gram co 12 h.

Dzięki za informacje, spijcie dobrze. Ja tez juz padam i lece do łózka, ale nerwowy dzien dzisiaj.

L-oka,ja jestem obecnie na Urosepcie,bo mam liczne bakterie w moczu... Mimo,że nie odczuwam jakoś tej dolegliwości... Antybiotyki działają cuda,więc na pewno u Ciebie będzie dobrze. :-)

Dziekuje wszystkim :) dzisiaj juz mi lepiej, jakos musialam to przetrawic. Wczoraj jak zobaczyłam wyniki to prawie sie poryczałam - dobrze ze moj lekarz jest dostepny o kazdej porze to mnie uspokoił :-) No i juz na antybiotyku wiec licze ze bedzie ok. Wiem, że panikuje strasznie, ale jakos nie moge tego powstrzymać, a jeszcze jak zobaczylam ze krew.. masakra.

Po antybiotyku jestem strasznie słaba :( i ciagle bym spala, co i tak bylo problemem jeszcze przed lekami, no ale co zrobic :) Wyspie sie za wszystkie czasy :-D

Loka śpij kochana, już niedługo sobie nie pośpisz przy maluszku :p a po antybiotyku polecam prenatal urocare, ja odkąd miałam bakterie w moczu to cały czas łykam i wszystko dobrze :)

Dziekuje wszystkim :) dzisiaj juz mi lepiej, jakos musialam to przetrawic. Wczoraj jak zobaczyłam wyniki to prawie sie poryczałam - dobrze ze moj lekarz jest dostepny o kazdej porze to mnie uspokoił :-) No i juz na antybiotyku wiec licze ze bedzie ok. Wiem, że panikuje strasznie, ale jakos nie moge tego powstrzymać, a jeszcze jak zobaczylam ze krew.. masakra.

Po antybiotyku jestem strasznie słaba :( i ciagle bym spala, co i tak bylo problemem jeszcze przed lekami, no ale co zrobic :) Wyspie sie za wszystkie czasy :-D

Życze szybkiego powrotu do formy.
I śpij ile wlezie-potem nie będzie na to czasu:-D Ja w 1 ciąży codziennie spałam, a teraz niestety nie moge sobie na to pozwolic......Wyśpij się też za mnie:tak:;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Loka super, że szybko udało się zadziałać i uspokoiłaś się trochę :-)!!! Spaniem się nie przejmuj, to raczej powód do radości a nie smutku bo nie jedna by tak chciała;-). Zdrówka życzę, i słodkich snów oczywiście ;-):-)

Do góry