reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

reklama
Dziewczyny gratuluję wizyt.

I ja dzisiaj byłam na wizycie, trafiłam na porządnego lekarza. Oczywiście ze zwolnieniem nie robił problemu. Pooglądałam córcię na 3d tak w ramach wizyty. I na 100% jest to dziewczynka :tak: No jak już 3 lekarz tak mówi to tak musi być.
Córcia nie jest duża, ale mieści się w normie, ma 1558 g, wymiarowo 30 tc.

Po za tym okazało się, że mam jakieś zapalenie i żylaki sromu :szok: ale dostałam receptę i powinno być dobrze. Tylko dziwne, że tydzień temu na wizycie mój lekarz tego nie widział :confused:
Do tego mam skierowanie na kilka badań, które już powinnam mieć zrobione.
Ciekawe co mi powie mój gin prowadzący jak się o to zapytam na wizycie.

Vilutti- buziaczka jeszcze się zdążysz naoglądać, najważniejsze że wszystko ok

Oliwia- nudna ciąża jest super:tak:, wszystkie powinny takie być.

Edysiek- żylaki sromu?:szok: a jak to się objawia. no i ciekawe co twój gin. na to. ćzyli co? dołąnczasz do mam na zwolnieniu.:-)

no to super dziewczynki, ze wszystko dobrze na wizytach!
dzieciaczki juz spore, juz sie nie moge doczekac do piatku kiedy zobaczymy naszego Miachaśka!

Dziewczyny gratuluję wizyt.

I ja dzisiaj byłam na wizycie, trafiłam na porządnego lekarza. Oczywiście ze zwolnieniem nie robił problemu. Pooglądałam córcię na 3d tak w ramach wizyty. I na 100% jest to dziewczynka :tak: No jak już 3 lekarz tak mówi to tak musi być.
Córcia nie jest duża, ale mieści się w normie, ma 1558 g, wymiarowo 30 tc.

Po za tym okazało się, że mam jakieś zapalenie i żylaki sromu :szok: ale dostałam receptę i powinno być dobrze. Tylko dziwne, że tydzień temu na wizycie mój lekarz tego nie widział :confused:
Do tego mam skierowanie na kilka badań, które już powinnam mieć zrobione.
Ciekawe co mi powie mój gin prowadzący jak się o to zapytam na wizycie.

super wieści- tylko dlaczego tamten nie widział żylaków?

Ja tez melduję sie po wizycie,mała waży 2kg nie pokazała co ma między nóżkami bo jest w pozycji siedzącej i kolanami zasłaniała wszystko,no i jest ustawiona miednicowo,jak sie nie przekręci to czeka mnie cesarka.Czy wasze dzieciaczki są już główką w dół ustawione?
Poza tym wszystko pozamykane długie,żadnych oznak porodu.

Ola ja na zwolnieniu jestem od 2 miesięcy, ale ostatnio mój gin prowadzący stwierdził, że za bardzo nie mam podstaw, żeby mi dalej wystawić. To poszłam do innego i dostałam bez problemu. No i dowiedziałam się co nieco.

U mnie to tak wygląda, że mam opuchnięty srom (myślałam, że w ciąży to normalne) no i boli mnie krocze (to też uznałam za typowy objaw).

Dagmar ja też się zastanawiam jak tego nie widział i mam zamiar go o to zapytać.

Milenka dobrze, że wszystko ok.
Moja córcia na razie leży sobie w poprzek.

Gratuluję wszystkim udanych wizyt! Maluszki pięknie rosną tylko jakieś zawstydzone dzisiaj ;-):-)

Edysiek żylaki sromu ? A co to takiego?

moja twarzyczkę pokazała ale ja wolałabym co innego zobaczyć:-p,moja ginka ma słabe usg to efektu nie było na oglądanie buzki.

reklama
Do góry