reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

reklama
Dziewczyny gratuluję wizyt.

I ja dzisiaj byłam na wizycie, trafiłam na porządnego lekarza. Oczywiście ze zwolnieniem nie robił problemu. Pooglądałam córcię na 3d tak w ramach wizyty. I na 100% jest to dziewczynka :tak: No jak już 3 lekarz tak mówi to tak musi być.
Córcia nie jest duża, ale mieści się w normie, ma 1558 g, wymiarowo 30 tc.

Po za tym okazało się, że mam jakieś zapalenie i żylaki sromu :szok: ale dostałam receptę i powinno być dobrze. Tylko dziwne, że tydzień temu na wizycie mój lekarz tego nie widział :confused:
Do tego mam skierowanie na kilka badań, które już powinnam mieć zrobione.
Ciekawe co mi powie mój gin prowadzący jak się o to zapytam na wizycie.

Vilutti- buziaczka jeszcze się zdążysz naoglądać, najważniejsze że wszystko ok

Oliwia- nudna ciąża jest super:tak:, wszystkie powinny takie być.

Edysiek- żylaki sromu?:szok: a jak to się objawia. no i ciekawe co twój gin. na to. ćzyli co? dołąnczasz do mam na zwolnieniu.:-)

no to super dziewczynki, ze wszystko dobrze na wizytach!
dzieciaczki juz spore, juz sie nie moge doczekac do piatku kiedy zobaczymy naszego Miachaśka!

Dziewczyny gratuluję wizyt.

I ja dzisiaj byłam na wizycie, trafiłam na porządnego lekarza. Oczywiście ze zwolnieniem nie robił problemu. Pooglądałam córcię na 3d tak w ramach wizyty. I na 100% jest to dziewczynka :tak: No jak już 3 lekarz tak mówi to tak musi być.
Córcia nie jest duża, ale mieści się w normie, ma 1558 g, wymiarowo 30 tc.

Po za tym okazało się, że mam jakieś zapalenie i żylaki sromu :szok: ale dostałam receptę i powinno być dobrze. Tylko dziwne, że tydzień temu na wizycie mój lekarz tego nie widział :confused:
Do tego mam skierowanie na kilka badań, które już powinnam mieć zrobione.
Ciekawe co mi powie mój gin prowadzący jak się o to zapytam na wizycie.

super wieści- tylko dlaczego tamten nie widział żylaków?

Ja tez melduję sie po wizycie,mała waży 2kg nie pokazała co ma między nóżkami bo jest w pozycji siedzącej i kolanami zasłaniała wszystko,no i jest ustawiona miednicowo,jak sie nie przekręci to czeka mnie cesarka.Czy wasze dzieciaczki są już główką w dół ustawione?
Poza tym wszystko pozamykane długie,żadnych oznak porodu.

Ola ja na zwolnieniu jestem od 2 miesięcy, ale ostatnio mój gin prowadzący stwierdził, że za bardzo nie mam podstaw, żeby mi dalej wystawić. To poszłam do innego i dostałam bez problemu. No i dowiedziałam się co nieco.

U mnie to tak wygląda, że mam opuchnięty srom (myślałam, że w ciąży to normalne) no i boli mnie krocze (to też uznałam za typowy objaw).

Dagmar ja też się zastanawiam jak tego nie widział i mam zamiar go o to zapytać.

Milenka dobrze, że wszystko ok.
Moja córcia na razie leży sobie w poprzek.

Gratuluję wszystkim udanych wizyt! Maluszki pięknie rosną tylko jakieś zawstydzone dzisiaj ;-):-)

Edysiek żylaki sromu ? A co to takiego?

moja twarzyczkę pokazała ale ja wolałabym co innego zobaczyć:-p,moja ginka ma słabe usg to efektu nie było na oglądanie buzki.

reklama
Do góry