reklama
Edysiek
odkrywca
Dziewczyny gratuluję wizyt.
I ja dzisiaj byłam na wizycie, trafiłam na porządnego lekarza. Oczywiście ze zwolnieniem nie robił problemu. Pooglądałam córcię na 3d tak w ramach wizyty. I na 100% jest to dziewczynka No jak już 3 lekarz tak mówi to tak musi być.
Córcia nie jest duża, ale mieści się w normie, ma 1558 g, wymiarowo 30 tc.
Po za tym okazało się, że mam jakieś zapalenie i żylaki sromu ale dostałam receptę i powinno być dobrze. Tylko dziwne, że tydzień temu na wizycie mój lekarz tego nie widział
Do tego mam skierowanie na kilka badań, które już powinnam mieć zrobione.
Ciekawe co mi powie mój gin prowadzący jak się o to zapytam na wizycie.
I ja dzisiaj byłam na wizycie, trafiłam na porządnego lekarza. Oczywiście ze zwolnieniem nie robił problemu. Pooglądałam córcię na 3d tak w ramach wizyty. I na 100% jest to dziewczynka No jak już 3 lekarz tak mówi to tak musi być.
Po za tym okazało się, że mam jakieś zapalenie i żylaki sromu ale dostałam receptę i powinno być dobrze. Tylko dziwne, że tydzień temu na wizycie mój lekarz tego nie widział
ola10
Fanka BB :)
Vilutti- buziaczka jeszcze się zdążysz naoglądać, najważniejsze że wszystko ok
Oliwia- nudna ciąża jest super, wszystkie powinny takie być.
Edysiek- żylaki sromu? a jak to się objawia. no i ciekawe co twój gin. na to. ćzyli co? dołąnczasz do mam na zwolnieniu.:-)
Oliwia- nudna ciąża jest super, wszystkie powinny takie być.
Edysiek- żylaki sromu? a jak to się objawia. no i ciekawe co twój gin. na to. ćzyli co? dołąnczasz do mam na zwolnieniu.:-)
madziolina_p
no to super dziewczynki, ze wszystko dobrze na wizytach!
dzieciaczki juz spore, juz sie nie moge doczekac do piatku kiedy zobaczymy naszego Miachaśka!
dzieciaczki juz spore, juz sie nie moge doczekac do piatku kiedy zobaczymy naszego Miachaśka!
dagmar
Dziewczyny gratuluję wizyt.
super wieści- tylko dlaczego tamten nie widział żylaków?
milenka30
Ja tez melduję sie po wizycie,mała waży 2kg nie pokazała co ma między nóżkami bo jest w pozycji siedzącej i kolanami zasłaniała wszystko,no i jest ustawiona miednicowo,jak sie nie przekręci to czeka mnie cesarka.Czy wasze dzieciaczki są już główką w dół ustawione?
Poza tym wszystko pozamykane długie,żadnych oznak porodu.
Poza tym wszystko pozamykane długie,żadnych oznak porodu.
Edysiek
odkrywca
Ola ja na zwolnieniu jestem od 2 miesięcy, ale ostatnio mój gin prowadzący stwierdził, że za bardzo nie mam podstaw, żeby mi dalej wystawić. To poszłam do innego i dostałam bez problemu. No i dowiedziałam się co nieco.
U mnie to tak wygląda, że mam opuchnięty srom (myślałam, że w ciąży to normalne) no i boli mnie krocze (to też uznałam za typowy objaw).
Dagmar ja też się zastanawiam jak tego nie widział i mam zamiar go o to zapytać.
Milenka dobrze, że wszystko ok.
Moja córcia na razie leży sobie w poprzek.
U mnie to tak wygląda, że mam opuchnięty srom (myślałam, że w ciąży to normalne) no i boli mnie krocze (to też uznałam za typowy objaw).
Dagmar ja też się zastanawiam jak tego nie widział i mam zamiar go o to zapytać.
Milenka dobrze, że wszystko ok.
Moja córcia na razie leży sobie w poprzek.
reklama