marcia331
Fanka BB :)
Oliwia juz ktg? U nas to chyba nie wczesniej niz 36tc. Pamietam ze poprzednio chyba ze 3 razy bylam na ktg. Z ciekawosci zajrze w papiery jak bedziemy w domu. Bo wszystkie zapisy ktg mam w papierach.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oliwia juz ktg? U nas to chyba nie wczesniej niz 36tc. Pamietam ze poprzednio chyba ze 3 razy bylam na ktg. Z ciekawosci zajrze w papiery jak bedziemy w domu. Bo wszystkie zapisy ktg mam w papierach.
Ja nie miałam ktg wcześniej niż przed porodami, tzn po terminie porodu dopiero.A wiecie, że ja wcale nie miałam ktg....ani razu.....dopiero jak pojechałam rodzić......nie wiem dlaczego, czy nie trzeba, czy lekarz olał sprawę.....pojęcia nie mam......
Hej! Ja dzisiaj po wizycie wszystko ok, tylko jestem rozczarowana bo mały po raz kolejny nie raczył pokazać buziaka przy próbach usg 4d :/ tak więc było dzisiaj czysto "technicznie". Najważniejsze że wszystko jest ok :-) waży nieco ponad 2 kg.
Ja już tez po wizycie. Malutki także nie pokazał dzisiaj twarzyczki, więc dzisiaj bylo bez fotek. Bużke zakrywała mu pepowina i on jeszcze noge sobie załozył na twarz :-) Leży tak jak ostatnio, głowa na górze na na prawym boku nóżki. Wszystkie parametry ok, waży już 1954g. Jak to moja gin stwierdziła że moja ciąża to "nudna" bo nic mnie nie boli, nic nie dzieje sie zlego, szyjka zamknięta i łożysko ok.:-)
jestem dzisiaj HAPPY
Następna wizyta 11 marca
A KTG tez miałam, i też ok.
Ja chodzę do prywatnej kliniki i jak mi położna powiedziała że oni stosuja już od 30tc KTG, bo dużo kobiet na tym etapie ma juz skurcze, a KTG i tak w cenie wizyty. Chociaz posłuchałam dłużej serducha synka.
Villutti ciesze sie że u Ciebie także OK
No i jak zawsze reklamówka pełna gadżetów w prezencie