reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

reklama
podpisuję się pod Truskawkową Mambą krzyżowe najgorsze jak dla mnie też były. Ja takie miałam i przy miesiączkach, ale wiadomo, słabsze były. A te mnie powalały.

podpisuję się pod Truskawkową Mambą krzyżowe najgorsze jak dla mnie też były. Ja takie miałam i przy miesiączkach, ale wiadomo, słabsze były. A te mnie powalały.

ja w dzień porodu chciałam 3 dzieci, ale po tych plecach to nie strasząc nikogo powiedziałam, że tak chce 3 dzieci ale jak mi ktoś je urodzi:-) Po cc rana boli, ale to pikuś przy tych bólach krzyżowych-nie znam większego bólu....

O matko, że Ty sie zdecydowałaś na 2 dziecko....ja chyba bym odpuściła....

2gie mam na tabletkach :D Miał być później :)

ja w dzień porodu chciałam 3 dzieci, ale po tych plecach to nie strasząc nikogo powiedziałam, że tak chce 3 dzieci ale jak mi ktoś je urodzi:-) Po cc rana boli, ale to pikuś przy tych bólach krzyżowych-nie znam większego bólu....

noooo- bóle krzyżowe są suuuper :D

ojejku, ale straszycie :) ja juz sama nie wiem jak to bedzie, jak bedzie zle to poprosze o znieczulenie - moze jeszcze nie bedzie za pozno. W koncu tyel dzieci sie rodzi ze moje tez jakos sie urodzi.

A poki co Mały za nic na swiecie nie chce sie ulozyc do porodu :D no ciekawe co to bedzie.. bo ja juz nastawilam sie na poród naturalny a jak lekarz powie ze cc to bede miec mieszane uczucia :D

L-oka spokojnie, ma jeszcze trochę czasu, żeby się obrócić. Bywa i tak, że nawet jak dziecko główką w dół to może fiknąć i będzie leżało inaczej ;)

ojejku, ale straszycie :) ja juz sama nie wiem jak to bedzie, jak bedzie zle to poprosze o znieczulenie - moze jeszcze nie bedzie za pozno. W koncu tyel dzieci sie rodzi ze moje tez jakos sie urodzi.

A poki co Mały za nic na swiecie nie chce sie ulozyc do porodu :D no ciekawe co to bedzie.. bo ja juz nastawilam sie na poród naturalny a jak lekarz powie ze cc to bede miec mieszane uczucia :D

Spokojnie kochana nie denerwuj sie jeszcze ma duzo czasu na przekrecenie sie, mój pierworodny długo nie był głowką w dół, dopiero pod sam koniec sie przekrecił, tez bałam sie że bede musiała miec CC ale moja gin mnie uspokajała że w każdej chwili moze sie przekrecić.
Teraz ten tez narazie nóżki ma na dole a głowka pod biustem:-)

Witajcie !

Ja już po wizycie z Malutką wszystko dobrze, waży już 1700 więc kawał kobitki hihi :-) ale wszystko w porządku to najważniejsze a ułożona jest nadal pośladkowo więc lekarz powiedział ze jeszcze czekamy do następnej wizyty i zobaczymy czy się obróci, ale tak szczerze wolała bym chyba żeby tak została :-) no nic zobaczymy :-) U mnie też ok szyjka trzyma i zamknięta tylko grzybek się do końca nie wygoił i znów globulki dostałam aż na 10 dni :dry: no i mimo że wyniki morfologii się polepszyły to dalej muszę żelazo brać aaaa no i posiew moczu bo też znów jakieś bakterie :no: ale ogólnie wszystko ok :-)

reklama
Ja również jestem już po wizycie. Wyniki mam bardzo dobre i ciąża też przebiega bez zakłóceń. Mały jest za to chudziutki w porównaniu z waszymi brzdącami, bo waży niecałe 1300 g. Ustawił się już głowką w dół więc o ile znowu nie fiknie to poród będzie naturalny. I jeszcze gin informowała mnie, ze w 35 lub 36 tygodniu będzie mi pobierać wymaz z pochwy na coś tam, wiecie o co chodzi?

Do góry