madziolina_p
Fanka BB :)
aha jejciu, zle zrozumialam i sie przerazilam!!!
Naucz się rozpoznawać cztery fazy porodu naturalnego - Dzieci.pl
Naucz się rozpoznawać cztery fazy porodu naturalnego - Dzieci.pl
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
podpisuję się pod Truskawkową Mambą krzyżowe najgorsze jak dla mnie też były. Ja takie miałam i przy miesiączkach, ale wiadomo, słabsze były. A te mnie powalały.
O matko, że Ty sie zdecydowałaś na 2 dziecko....ja chyba bym odpuściła....
ja w dzień porodu chciałam 3 dzieci, ale po tych plecach to nie strasząc nikogo powiedziałam, że tak chce 3 dzieci ale jak mi ktoś je urodzi:-) Po cc rana boli, ale to pikuś przy tych bólach krzyżowych-nie znam większego bólu....
ojejku, ale straszycie ja juz sama nie wiem jak to bedzie, jak bedzie zle to poprosze o znieczulenie - moze jeszcze nie bedzie za pozno. W koncu tyel dzieci sie rodzi ze moje tez jakos sie urodzi.
A poki co Mały za nic na swiecie nie chce sie ulozyc do porodu no ciekawe co to bedzie.. bo ja juz nastawilam sie na poród naturalny a jak lekarz powie ze cc to bede miec mieszane uczucia