reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, badania, usg

Karoo ladne zdjecie miodzio o plci cos wspominal?

010igov3fkey3mez.png

reklama
Gratuluję Justyna z całego serducha [emoji5].
Życzę cudownego i spokojnego przeżywania ciąży [emoji5].

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuje ... [emoji8] ja jestem pełna euforii , jestem tak szczęśliwa że męczące nudności i bóle głowy są dla mnie niczym w porównaniu lat tęsknoty za czymś co wydawało mi się nie osiągalne [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

DSC_0510.JPG
Justyna gratuluję, my staraliśmy się wcześniej o syna ponad 7 lat więc wiem jaka to radość.

To moje szczęście.
6 cm, noga prawie 2 cm, obwód główki ponad 7,7cm haha.
Zdjęcie mało wyraźne niestety..
Między nogami nic a nic nje było.. A siedziało jakby na głowicy.

Karoo śliczne zdjęcie!
Jak NT??

Załączniki

• DSC_0510.JPG
    DSC_0510.JPG
    792,6 KB · Wyświetleń: 854
Zobacz załącznik 787647 Justyna gratuluję, my staraliśmy się wcześniej o syna ponad 7 lat więc wiem jaka to radość.

To moje szczęście.
6 cm, noga prawie 2 cm, obwód główki ponad 7,7cm haha.
Zdjęcie mało wyraźne niestety..
Między nogami nic a nic nje było.. A siedziało jakby na głowicy.

Karoo śliczne zdjęcie!
Jak NT??

Lilith gratulacje :-) no to Kochana dokładnie wiesz co przeżywam ;-) zdrówka dla ciebie i maleństwa piękne zdjęcie USG [emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Lilith - piękne zdjęcie [emoji5]. Gratuluję [emoji5]

Nie mogę wyjść z podziwu dla Waszych tyci ludzikow [emoji7]. Chyba w poniedziałek pójdę na wizytę (nie wytrzymam do środy [emoji4])

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1481836156-1d1mld.jpeg

Nasze 5.26cm szczęścia :)
Miałam dziś prenatalne wszystko w porządku NT 0.13 z usg wychodzi 11+6.
Idąc dziś na wizytę nie spodziewałam się tego ze poznamy płeć:)
Na usg tak wszystko było ładnie widać że ja nie znając się bym też tak powiedziała jak lekarz, zobaczymy czy na dalszych wizytach będzie się potwierdzać :) ( chociaż tam gdzieś z tyłu głowy mam myśl że może to za wcześnie jeszcze, w pierwszej ciąży poznaliśmy płeć dopiero w 20tyg )

Nasze drugie maleństwo to chłopiec :) [emoji64][emoji173]

p19u3e3k9ugosgbi.png

Do góry