reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, badania, usg

9 tydzien i juz taki widok....niewiarygodne :)

Załączniki

• 20161213_203239.jpg
    20161213_203239.jpg
    98 KB · Wyświetleń: 423
reklama
Karo raczej nie na tyom etapie to ciezko malego nuba- wyrostek plciowy dostrzec.Jadra jakos ok 16 tc dopiero.

Mimi gratulacje:-)

010igov3fkey3mez.png

Dorota, Angie, Karolina 2412, Maziajka, Mimi - cudne te Wasze usg [emoji2][emoji2][emoji2].
A Maziajce i Mimi - aż zazdroszczę tak fajnej ostrości tych zdjęć - wszystko widać (poza płcią), piękne [emoji7][emoji4]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Jakos faktycznie czuje chlopca, ale jeszcze plci nie moze byc widac. A takiego zdjecia w tak wczesnych etapach sie nie spodziewalan :)

reklama
9b94bbfb45ba3a79da35258f47d02426.jpg

Ja zaczęłam 9 tydzień i dzisiaj miałam wykonane pierwsze USG jestem szczęśliwa staraliśmy się z mężem 10 lat jeździliśmy po klinikach a tu taki cud ... grudzień okazał się magicznym miesiącem , straciłam nadzieje już dawno,dzięki miłości męża i wsparciu rodziny zawsze jakoś funkcjonowałam ale teraz czuje ze żyje na nowo [emoji16] pozdrawiam dziewczyny życzę dużo zdróweczka [emoji122]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry