karolq8
Fanka BB :)
Patka ja na poczatku mialam jeszcze toksoplazmoze. A pozniej morfologia i mocz. A i za niedlugo test obciazenia glukoza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
fajnie skodzia że trafiłaś na dobrego lekarza bo ja mam nie zbyt sympatyczne wspomnienia z laekarzem na nfz.
Nie dość że traktował mnie przedmiotowo to jeszcze musiałam upominac sie o wszystkie badania które mi sie należały to jescze jak mi wypisał skierowanie to na jednym nr PESEL zaczynał sie datą 77 (czyli dobrą) druga data to 74 a trzecia była najlepsza bo 47. Pani w laboratorium miała dobry ubaw i pytała mnie co to za konował .
Później przestawiłam sie na prywatnego
hej ja na początku miałam morfologie, mocz, kiłę, glukozę i grupę krwi teraz mam wizytę 3go marca i mam dostać skierowanie na następne badania i obciążenie glukozą...Drogie mamusie , jestem 23 tygodniu ciazy . Jakie teraz powinnam miec badania ? Jak narazie to były tylko ... krew , mocz , hiv , cytologia . Ja rowniez chodze na NFZ i do mojego ginekologa sa straszne kolejki. Czasami czekam na wizyte 2-3 godziny w kolejce ;/
U mnie po wizycie tez ok:-) mala wazy 600g i do dupki ma kolo 17cm:-)
Drogie mamusie , jestem 23 tygodniu ciazy . Jakie teraz powinnam miec badania ? Jak narazie to były tylko ... krew , mocz , hiv , cytologia . Ja rowniez chodze na NFZ i do mojego ginekologa sa straszne kolejki. Czasami czekam na wizyte 2-3 godziny w kolejce ;/
Moj synus :*
Moj synus :*