reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

reklama
Dopiero co zaglądam na forum, bo jakoś tak siły nie miałam... do 15 po mieście jeździłam, a to lekarz, potem praca, potem zakupy i masz- cały dzień zleciał...
Bardzo dziękuję za kciuki i tak jak już się babeczki wygadały na 90% będzie dziewczynka :tak: taka mnie radość na fotelu dopadła, uśmiech od ucha do ucha :tak: oby się teraz już nie zmieniało.
Poza tym szyjka długa, tak więc mam spokój na jakiś czas.

Aniu mężowi aż łezka sie w oku zakręciła jak mu powiedziłam, a po chwili stwierdził, że będzie trzeba zacząć pracować nad córą ;-)

Moge sobie wyobrazic! Mój maź strasznie chciał synka! Ja pomyliłam terminy i trafiłam do lekarza bez męża i wtedy sie dowiedziałam ze córcia...troche mi było szkoda męża))) ale teraz mówi ze nie ma znaczenia!!! Głownie zdrowko!
Mika Ania gratuluje!!!

Ania i Mika cieszę się ogromnie razem z Wami, naprawdę cudne wieści :happy2:

Aniu a nie mówiłam, dla mnie to była córa od początku :happy2:

Mika teraz proszę się tylko cieszyć, a nie smutać i zamartwiać na zapas :happy2:

reklama
Dzisiaj byłam na USG z mężem i potwierdziła córeczkę.Mała tak uciekała ,że nie dało się zbadać serduszka ani dokładnie zobaczyć buźki.Waży 460 g i ogólnie oceniona jest na ten tydzień ma tylko dłuższe nóżki o 2 tyg.

Do góry