reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

reklama
Dopiero co zaglądam na forum, bo jakoś tak siły nie miałam... do 15 po mieście jeździłam, a to lekarz, potem praca, potem zakupy i masz- cały dzień zleciał...
Bardzo dziękuję za kciuki i tak jak już się babeczki wygadały na 90% będzie dziewczynka :tak: taka mnie radość na fotelu dopadła, uśmiech od ucha do ucha :tak: oby się teraz już nie zmieniało.
Poza tym szyjka długa, tak więc mam spokój na jakiś czas.

Aniu mężowi aż łezka sie w oku zakręciła jak mu powiedziłam, a po chwili stwierdził, że będzie trzeba zacząć pracować nad córą ;-)

Moge sobie wyobrazic! Mój maź strasznie chciał synka! Ja pomyliłam terminy i trafiłam do lekarza bez męża i wtedy sie dowiedziałam ze córcia...troche mi było szkoda męża))) ale teraz mówi ze nie ma znaczenia!!! Głownie zdrowko!
Mika Ania gratuluje!!!

Ania i Mika cieszę się ogromnie razem z Wami, naprawdę cudne wieści :happy2:

Aniu a nie mówiłam, dla mnie to była córa od początku :happy2:

Mika teraz proszę się tylko cieszyć, a nie smutać i zamartwiać na zapas :happy2:

reklama
Dzisiaj byłam na USG z mężem i potwierdziła córeczkę.Mała tak uciekała ,że nie dało się zbadać serduszka ani dokładnie zobaczyć buźki.Waży 460 g i ogólnie oceniona jest na ten tydzień ma tylko dłuższe nóżki o 2 tyg.

Do góry