reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

reklama
Dziewczyny gratuluję!!!
Ja dizś mam połówkowe i niedawno odebrałam wyniki krwii. Troszkę sie zmartwiłam bo kilka rzeczy nie mieści sie w normie...
Krwinki białe 1,25 powyżej normy
Hematokryt 1% poniżej normy
Neutrocyty 2% powyżej normy
Limfocyty 1,5% poniżej normy
Troszkę sie przestraszyłam :shocked2:
Czy taki lekarz, który robi połówkowe może mi coś na temat tych wyników powiedzieć?
Wizytę u mojej gin mam w poniedziałek, więc niedługo ale wolałabym wiedzieć już dziś czy jest powód do oabw...

kasia to nie sa zle wyniki :) jestes w granicach normy w sumie bo 1 % to bardzo malutko, ja tez z morfologi mialam kilka rzeczy albo o 1 mniej albo za duzo, mowila mi gin ze to normalne i ze nie ma sie czym przejmowac, jedynie hemoglobinke kontrolowac i jakby co żelazo :)

Blanka dziękuję, bo troszkę sie zmartwiłam... i oczywiście bez sensu szperalam w internecie i sie nakręcałam...
Maluszek kopie więc chyba nie może być źle!
Te wizyty u lekarza wykończą mnie nerwowo... ;-)

reklama
nie ma co czytać w internecie tam są często głupoty wypisane :) a jak czujesz maluszka to na pewno wszystko jest dobrze:)
dzięki dziewczyny za odp co to tych ruchów nisko, uspokoiłam się :) ciągle je tak czuję, ale dobrze że w ogólę czuję :)

Do góry