reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

reklama
właśnie odebrałam wyniki badań i mam chyba coś z moczem nie tak, poczytałam w google i wyniki pasują do stanu zapalnego dróg moczowych, ale ja nic nie czuję, żadnego dyskomfortu, ani pieczenia. Może któraś z was boryka się też z tym i ma jakieś doświadczenie?
Całe szczęście jutro mam wizytę, to się dowiem, czy coś z tym, robić.

Cistko ja w tamtej ciązy miałam bakterie w moczu i dostałam od gina jakiś antybiotyk. Ale taka byłam podekscytowana wizytą, że wyszłam z gabinetu i na śmierć zapomniałam o recepcie. Znalazłam ją w karcie ciązy przed kilka dni następną wizytą:) Zrobiłam badanie moczu i okazało się, że bakterie same zniknęły:)

Ciastko - ja miałam jakas bakterie a żadnych objawów, dostałam macmiror taki antybiotyk bezpieczny w ciazy i teraz mam juz dobre wyniki. Także bedzie dobrze :-)

reklama
odebrałam wynik z krzywej cukrowej, nie wiem czy jest dobry. bede dzwonic pozniej do lekarki normy 65 - 110
godzina 0 - 93
godzine po wypiciu glukozy 123
dwie godziny po wypiciu glukozy 103

chyba jest ok :) nie znam sie to 123 wydaje mi sie za wysokie ale spadlo szybko

Do góry