reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

reklama
Ja 29.11 widziałam na USG coś, co przypominało siusiaka, lekarka jednak powiedziała, że może daje 70 % w stronę chłopaka, ale nie chce rokować. Że może się zmienić ;)

Może się dowiem w sobotę...

Rureczka gratulacje :-) no wiadc małe rurąko nie miało ochoty pokazywać co tam kryje miedzy nóżkami ;-)

Ja wizytuje za tydz.w środę. Dzisiaj odebralam wyniki z badania moczu, dalej mam jakieś nieliczne bakterie i liczne fosforany no i pH 7,5. Herbatka z żurawiny nic nie dala, muszę zakupić sok zurawinowy w aptece, może to cos pomoże.

reklama
jeju wy tak fajnie opisujecie, co widziałyście i jak się maluchy kręcą, a mnie tak odbębnił lekarz, że aż jestem zła wrrr
Co prawda głównie się cieszę, że wszystko dobrze, ale przez całe badanie nie dał mi spojrzeć na monitor i tylko na koniec mi pokazał już zamrożony obraz... A ja tak czekałam, aż zobaczę człowieczka... Następnym razem pójdę do innej przychodni, ale to dopiero jakoś chyba w 20tyg...

Do góry