reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

reklama
Ja 29.11 widziałam na USG coś, co przypominało siusiaka, lekarka jednak powiedziała, że może daje 70 % w stronę chłopaka, ale nie chce rokować. Że może się zmienić ;)

Może się dowiem w sobotę...

Rureczka gratulacje :-) no wiadc małe rurąko nie miało ochoty pokazywać co tam kryje miedzy nóżkami ;-)

Ja wizytuje za tydz.w środę. Dzisiaj odebralam wyniki z badania moczu, dalej mam jakieś nieliczne bakterie i liczne fosforany no i pH 7,5. Herbatka z żurawiny nic nie dala, muszę zakupić sok zurawinowy w aptece, może to cos pomoże.

reklama
jeju wy tak fajnie opisujecie, co widziałyście i jak się maluchy kręcą, a mnie tak odbębnił lekarz, że aż jestem zła wrrr
Co prawda głównie się cieszę, że wszystko dobrze, ale przez całe badanie nie dał mi spojrzeć na monitor i tylko na koniec mi pokazał już zamrożony obraz... A ja tak czekałam, aż zobaczę człowieczka... Następnym razem pójdę do innej przychodni, ale to dopiero jakoś chyba w 20tyg...

Do góry