reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

Witam kochane,
I ja melduje sie po wizycie.
Wszystko okej, kolejna wizyta za 4 tyg, jeszcze mam brac luteine - minimum do konca 14 tyg potem zobaczymy.
Powoli moge zaczac sie ruszac - ale bardzo powoli nic meczacego max 2-3 dni w tyg [czyli w sumie tyle co nic].

Dzidziak ma 3,59 [cora na tym etapie miala 3,90]
Sliiiiicznusio sie ruszalo :) Machalo raczkami gora dol jakby sie cieszylo ze sie kuka na nie :)

Gaska widze ze mamy blizniaki bo moje bobo i twoje jak dwie krople wody ;)
Zobacz załącznik 593804

reklama
Ja po wizycie 12 .11 USG niestety nie miałam ,bo Pani doktor stwierdziła ,że skoro nie krwawiłam to pewnie krwiak się wchłania a USG może mi tylko zaszkodzić.Żałuję ale co mam zrobić chodzę państwowo do lekarza.Lekarka tez namawia mnie na test Pappa .W poprzednich ciążach nawet o tym nie wspominała chyba teraz zmieniły się zalecenia.Nie mam skończonych 35 lat więc refundacja mnie nie obejmuje.Zastanawiam się czy jest sens robić te badanie w sumie jak przeczytałam nie daje ono 100% pewności a jeżeli błędnie wyjdzie źle i będę się martwiła przez kolejne pół roku ,że dziecko ma wadę genetyczną?Co Wy o tym sądzicie ?

reklama
Do góry