reklama
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
misio123 u mnie lekarz powiedzial ze nie ma wskazan do USG genetycznego/i testow
bo jestem mloda, a w rodzinie nie ma zadnych
--Jak chce to moge zrobic [dal namiary]
I wlasnie zastanawiam
[ w poprzedniej cazy mialam robione]
wiec juz moge zaczac sport uprawiac - ale tyle co pozwolil to tyle co nic, wiecej nagonie sie za corka na codzien niz tyle co mi pozwlil rowerku [tylko stacjonarny, bardzo powoli]
bo jestem mloda, a w rodzinie nie ma zadnych
--Jak chce to moge zrobic [dal namiary]
I wlasnie zastanawiam
[ w poprzedniej cazy mialam robione]
to znaczy do tej pory powinnam lezec wiekszosc czasu - ale lekarz powiedzial ze napewno 'nie dalo sie'z takimi wiadomosciami to mozecie po wizytach wracac ... emotion co to znczyz e mozesz sie ruszac ??? sport czy wstawanie z lozka ??
wiec juz moge zaczac sport uprawiac - ale tyle co pozwolil to tyle co nic, wiecej nagonie sie za corka na codzien niz tyle co mi pozwlil rowerku [tylko stacjonarny, bardzo powoli]
Ostatnia edycja:
weronikabp
Fanka BB :)
u mnie jedynym wskazaniem na test pappa jest mój wiek więc nie mam wyboru i robię 03.12 pamiętam kiedy mnie lekarz zapytał czy robię sobie wszystkie wirusy, czyli kiłę, hiv, hcv itd.. bo nie wszystkie kobiety chcą hiv, gdyż się wstydzą.... szok, wstydzą? nie wierzę że zyjemy w tak zacofanym kraju. oczywiście że zrobiłam wszystkie, z poczucia odpowiedzialności. przecież hiv można się zarazić wszędzie gdzie krew, czyli u kosmetyczki, fryzjera, itd....oczywiście odpukać, nikomu nie życzę, ale nie wierzę,że są tak zacofane kobiety, które się wstydzą zrobić badanie na hiv.
izabela...
gratuluję udanych wizyt i widoku swoich maluszków
czekamy na kolejne wieści
ja również nie robię testu PAPPA, lekarz nawet o tym nie wspominał, ale może i tez dlatego że nie mam ku temu podstaw no i mam 30lat
czekamy na kolejne wieści
ja również nie robię testu PAPPA, lekarz nawet o tym nie wspominał, ale może i tez dlatego że nie mam ku temu podstaw no i mam 30lat
gochalka01
Zaciekawiona BB
ja również melduje ze u mnie wszystko dobrze:-)dzidzius rosnie serduszko bije to najwazniejsze!! teraz trzeba donosic do czerwca ... jedyne co mnie zdziwilo nie zalozyl mi karty ciazy...:-(i sama nie wiem a ja nawet z tego stresu nie zapytalam dopiero w domu sobie uswiadomilam ze nie zalozyl...a druga sprawa glupio mi bylo powiedziec o L4 zebym chciała....raz- zle samopoczucie dwa- dwie stracone ciąże...co o tym sądzicie?
Emotion gratuluje udanej wizyty :-) no nasze UFOLUDKi podobne
Gochalka gratuluje!!!! Ja o L4 bym zapytała na Twoim miejscu, jeżeli stracilas juz dwie fasolki to myślę ze masz prawo dostać zwolnienie, żeby zadbać o siebie i bobo.
Anna trzymam kciuki &&&&
Gochalka gratuluje!!!! Ja o L4 bym zapytała na Twoim miejscu, jeżeli stracilas juz dwie fasolki to myślę ze masz prawo dostać zwolnienie, żeby zadbać o siebie i bobo.
Anna trzymam kciuki &&&&
Ostatnia edycja:
weronikabp
gochalka wracaj po kartę ciąży i zwolnienie do lekarza biegusiem ))
reklama
Ja chyba bym poprosiła o zwolnienie.Nie miałam tego problemu ,bo z powodu krwiaka i tak muszę siedzieć w domu.Karte pewnie założy przy drugiej wizycie.ja również melduje ze u mnie wszystko dobrze:-)dzidzius rosnie serduszko bije to najwazniejsze!! teraz trzeba donosic do czerwca ... jedyne co mnie zdziwilo nie zalozyl mi karty ciazy...:-(i sama nie wiem a ja nawet z tego stresu nie zapytalam dopiero w domu sobie uswiadomilam ze nie zalozyl...a druga sprawa glupio mi bylo powiedziec o L4 zebym chciała....raz- zle samopoczucie dwa- dwie stracone ciąże...co o tym sądzicie?