reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

reklama
Rurka gratuluje :) 5 cm to już spory ludzik :) powiedz czy miałaś jakieś wskazania do tych rozszerzonych badań prenatalnych, czy sama z siebie się zdecydowałaś? ile zapłaciłaś za badanie?

Anna wskazań lekarz nie widział, sama chciałam, bo mówi ze usg to ok 80 %, Z badaniami wzrasta do 95%.
Usg 250 zł, test podwójny 168 zł.

rurka gratulacje
ja dziś robiłam badania krew i mocz, wszystko jest w normie :) wyniki toxo i tsh jutro, umowiłam się odrazu na wizytę z usg na 6.12

Witam:-):-)
U nas wszystko ok USG mam 28.11 i nie mogę się doczekać:tak:
Ponoć można zobaczyć płeć dziecka po nubie tylko warunek musi być to po 12 tygodniu jakoś do 14 tylko trzeba mieć odpowiednie foto na którym widać wyrostek płciowy ;-)

reklama
ja dopiero gdzies za 2 tygodnie mam usg :( to wieeeekiiiiii.. ide na te prenatalne potem się umowie na normalna wizytę do mojej gin z wynikami

Do góry