reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

Czy któraś z Was miała problemy z rozchodzącym i bolącym spojeniem ?

Ja co prawda cały czas czytam mało co piszę, ale jestem od początku ciąży tu :-)

reklama
Klaudynaa kciukasy, z tym odejściem wód to się teraz trochę pozmieniało, już wcale nie trzeba rodzić w ciągu 24 czy 48h, chyba że odpłyneły całkowicie. Jednak jak odeszło tylko troche i jest jeszcze ciąża nie donoszona, to podają antybiotyk i obserwuja. dziecko cały czas produkuje płyn, wiec jesli nie ma zakażenia można czekać i obserwować.

po wczorajszej wizycie wieści ok. Szyjka trzyma, zamknięta, Młody waży około 2800 g więc raczej wielkoluda nie bede sie spodziewać ;) W niedziele jade do szpitala a w poniedziałek na 8 rano mam ustawione cc. Oj zaczynam się bac!

Hej mamuśki, nie mialam jak wczesniej napisać bo nie moge sie zalogować albo sie zacina w połowie lądowanie strony. Chcialam was poinformować, ze 03.06.2014r o godz 00:01 urodzilam córeczkę :-) waga 2690g, 51 cm, dostala 10pkt, ale była w inkubatorze, wczoraj ja wyjęli, nie mam jej niestety jeszcze w sali ale chodze ja karmić co kilka godzin od wczoraj:-) jestem bardzo szczesliwa:-)

Ostatnia edycja:
reklama
moja sis baaardzo soebi chwali cesarke - druga.
po pierwszej mowila ze 'to ostatni raz',
jak zobaczyla jak ja sie omeczylam ile godzin to stwierdzila ze cesarka chyba lepsza
chciala rodzic sama - ale dzidzia byla posladkowo i znowu mowi ze tym razem cesarka duuuuzo lepsza/

Do góry