reklama
klaudynaaa
Fanka BB :)
tak właśnie planuję zawszę z obstawą albo u kogoś albo z kimś :-) ale troszkę ruszać muszę, bo bez przesady, no ale poczekamy zobaczymy, zostały mi 4 tygodnie do terminu :-)oj klaudyna to odpoczywaj jak zalecil lekarz, a zakupy z obstawa zebys tylko pokazywala co do koszyka wrzucic i spacerek dla zdrowotnosci mam nadzieje ze nie zaszkodzi uwazaj na siebie!
kciuki za wizyty kochane i powodzenia w wyczekiwaniu i niech się rozkręca u tych co ma, a tak "apropo" rozkręcania to chyba współżycie powinno pomóc bo mi zakazali to u was może zadziała
Asica86
Klaudyna to odpoczywaj, ale tak jak mówisz spacerek nie zaszkodzi. Ja 2tyg leżałam, czułam jak mała napiera strasznie na szyjkę i się bałam, żeby nie urodzić za szybko. Luteina i magnez 3x2 dziennie i to chyba za dużo było.. 2 tyg temu byłam u gina i on był przekonany, że urodzę przez ten czas a tu nic... położna mnie badała wczoraj i stwierdziła, że tydzień to na pewno jeszcze pochodzę, jak nie dłużej... a termin z usg robionego do 14tyg wskazywał na 6-7 czerwiec...
Khess to fajnie, że już niedługo Dzidzia będzie z Tobą.
Khess to fajnie, że już niedługo Dzidzia będzie z Tobą.
Van
o to miło mi poznać :-) :-) :-) a Ty Van na kiedy masz termin? Madar to chyba najlepsze miejsce na zakup sprzętów i akcesoriów dla dzieciaczka
a ja zabijam czas jak mogę.. byle do poniedziałku!!
dzisiaj zaczynam 38 tydzień, ale mam planowane cesarskie cięcie w przyszłym tygodniu
klaudynaaa
no ja mam brać tylko luteinę 2x2...mam nadzieję, że to teraz oczywiście mi pomoże, ale że jak za dwa tygodnie odstawię to, że mi nie zahamuje za bardzo wszystkiego...zobaczymy :-)
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Klaudyna odpoczywaj ile sie da.
Khess cos tam u ciebie sie rusza wiec trzymam kciuki aby szybko poszlo.
U mnie mial byc od poczatku porod sn, ale po ostatniej wizycie gdzie okazalo sie na usg ze maly duzo wazy wyslali mnie do szpitala na badania i tam przewidywalna waga to od 4500g w gore.Cc mam zaplanowane na 6 czerwca czyli calkiem blisko mojego terminu.
Khess cos tam u ciebie sie rusza wiec trzymam kciuki aby szybko poszlo.
U mnie mial byc od poczatku porod sn, ale po ostatniej wizycie gdzie okazalo sie na usg ze maly duzo wazy wyslali mnie do szpitala na badania i tam przewidywalna waga to od 4500g w gore.Cc mam zaplanowane na 6 czerwca czyli calkiem blisko mojego terminu.
klaudynaaa
to powodzenia dziewczyny, żeby się ruszyło u tych co ma
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
po wizycie rozwarcie na 2, 5 palca, mlody nisko ma 3 kg. poruszał mi dr szyjla
ohh to cos mi sie wydaje ze niedlugo ucieknieszz forum
reklama