reklama
kolorlove
Fanka BB :)
Van trzymam mocno kciuki! Dobrze, że szpital, zajmą się Tobą. Pewnie zaraz będziesz miała już maluszka przy sobie.
Ja też muszę pilnować ciśnienia, ale całe szczęście aż takiego wysokiego ani razu nie miałam. Opuchlizna po nocy zeszła.
Ja też muszę pilnować ciśnienia, ale całe szczęście aż takiego wysokiego ani razu nie miałam. Opuchlizna po nocy zeszła.
ja wczoraj tez wizytowałam. Wszystko ok, szyjka zamknieta, trzyma. Serduszko pięknie bije, synyś kopie więc nie ma się czym martwić. Nast wizyta za 2 tyg. Ostatnia już z usg gdzie doktorek będzie mierzył sprawdzał stan łożyska oraz dzidziusia i jak wszystko będzie ok to cc 6 czerwca. Chyba, że pomiary będą wskazywały, że dzdziuś wymaga jeszcze siedzenia w brzuszku to cięcie kilka dni później. Jednak nie dłużej niż do 13.06. ehzz... chyba mam stresa )
ja po wizycie, w sumie wsio ok, dzieci podrosly, szyjka mieciutka, macica napieta
najpozniej w niedz w poludnie mam sie stawic na ip w szpitalu, i juz maja zdecydowac kiedy cc, ale ma byc w najblizszym tyg. fajnie :-) :-) :-)
najpozniej w niedz w poludnie mam sie stawic na ip w szpitalu, i juz maja zdecydowac kiedy cc, ale ma byc w najblizszym tyg. fajnie :-) :-) :-)
Van
Fanka BB :)
dziekuje bardzo za kciuki!!! tak wiec jestem w szpitalu.cisnienie ustabilizowalo mi sie samo dzis..nogi nadal jak u sumo,bola jak niewiem..mialam usg jest ok,nie wiem jeszcze jak badania..2razy dziennie ktg,co jakis czas cisnienie,wazenie..i na razie maja mnie obserwowac..samopoczucie nadal kiepskie,slabo mi,glowa boli.
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
hey ja dzis po wizycie
Wiec w sumie to nie mialam USG wiec niewiem jaki dzieciuch jest duzy, z badania wyszlo [dowciapnego] ze mam 1 cm rozwarcia ! [yuuuuppiii ] A tak to w sumie nic sie nie dowiedzialam.. :]
Wizyta za 2 tyg [w przed dzien terminu OM] Albo jak sie zacznie cosik dziac to do szpitala.
Oczywiscie sie nie dalo porozmawiac z lek spytac o nic itp.
Ale jutro ide do innej kobitki na wizyte prywatnie - zobaczymy. Mam nadzieje sprawdzic wage bejboszka przedewszystkim
Wiec w sumie to nie mialam USG wiec niewiem jaki dzieciuch jest duzy, z badania wyszlo [dowciapnego] ze mam 1 cm rozwarcia ! [yuuuuppiii ] A tak to w sumie nic sie nie dowiedzialam.. :]
Wizyta za 2 tyg [w przed dzien terminu OM] Albo jak sie zacznie cosik dziac to do szpitala.
Oczywiscie sie nie dalo porozmawiac z lek spytac o nic itp.
Ale jutro ide do innej kobitki na wizyte prywatnie - zobaczymy. Mam nadzieje sprawdzic wage bejboszka przedewszystkim
reklama
U mnie po wizycie wszystko dobrze, mała waży 2200 (mi wychodzi, że 34 tc jestem a gin wyszło 35tc).
W moczu jakieś nie za ciekawe wyniki były. Dzisiaj byłam znowu zrobić badania, jutro po wynik- myślę że już będą dobre.
Zauważyłam że spuchłam troszkę na buzi, a poza tyn to sezon alergii rozpoczęłam w pełni i czuję się okropnie- nie wiem jak wytrwam tego lata(
Z tego wszystkiego rozdrażniona jestem, katar daje się we znaki, i jak się tu obejść bez tabletek.
Może któraś z Was też ma ten problem i znalazła jakiś specyfik apteczny który można brać kobietą w ciąży??
W moczu jakieś nie za ciekawe wyniki były. Dzisiaj byłam znowu zrobić badania, jutro po wynik- myślę że już będą dobre.
Zauważyłam że spuchłam troszkę na buzi, a poza tyn to sezon alergii rozpoczęłam w pełni i czuję się okropnie- nie wiem jak wytrwam tego lata(
Z tego wszystkiego rozdrażniona jestem, katar daje się we znaki, i jak się tu obejść bez tabletek.
Może któraś z Was też ma ten problem i znalazła jakiś specyfik apteczny który można brać kobietą w ciąży??