reklama
kolorlove
Fanka BB :)
Hej! Co za piękna pogoda, aż żyć się chce
Idę zaraz na wizytę, ale odezwę się dopiero wieczorem, bo później mam trochę do załatwienia. Trzymajcie kciuki!
Idę zaraz na wizytę, ale odezwę się dopiero wieczorem, bo później mam trochę do załatwienia. Trzymajcie kciuki!
klaudynaaa
moja miała ostatnio nóżki krótsze o tydzień...To dobrze dziewczyny, że wszystko ok!
Mika - moja malutka też ostatnio miała nogi o 2 tygodnie większe ciekawe jak na jutrzejszym USG wyjdzie
trzymam kciuki za wizyty :-*
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
Po wczorajszym badaniu mała 36 tydzień 3200 w 3 tygodnie przytyła 1 kg aż mi się nie chce wierzyćJak posiedzi jeszcze trochę to do 4 dobije.Rozwarcia zero skurczy zero na KTG pomimo ,że czasami je mam.
hah to prawie jak moj To nie bobaski z taka waga ale bobachy jakies A lekarz mowil kiedy przewiduje rozwiazanie ?
ja jutro wizytka - ciekawe co powie lekarz
Bo termin za 2 tyg wg OM, wg USG dzis termin w sumie wychodzil od jakiegos czasu ? Ciekawe czy wogule zbada mnie :]
reklama
kolorlove
Ja też już po wizycie. Pojawiły mi się obrzęki i przez to, że woda zatrzymana w organizmie to mam już na plusie 18 kg... Ale to akurat luzik. Ciśnienie znów miałam jakieś podwyższone, mam znowu mierzyć kilka razy dziennie, bo jak będzie wysokie to szpital. Martwi mnie to trochę, wczoraj wieczorem miałam jeszcze 128/82, a dziś już np. 130/90... Nie wiem czy to przez upał czy co. Z Malutką wszystko ok, gotowa do wyjścia, waży ok. 3500 g i lekarz się martwi, że jak jeszcze podrośnie to będzie mi ciężko urodzić, bo drobna jestem (nie wiem gdzie te 18 kg się mieści...). Łożysko jeszcze bez zwapnień. Myślałam, że się coś ruszyło, ale szyjka cofnięta, niegotowa, rozwarcie na 1,5 cm. Lekarz twierdzi, że za tydzień się zobaczymy. Wtedy też będę miała pierwsze KTG. Kurcze, jakoś mnie to wszystko zmartwiło, chociaż wiem, że nie powinno. Oby tylko z ciśnieniem wszystko się unormowało, może to przez te upały...