reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

Neko w szpitalach jest labort i j nas mozna prywatnie Robic badania. Zreszta za posiewy moczu ja i tak musze placic prywatnie.
Ja w pon ide pobrac krew moc posiewy wymazy bo tezm mi Blonka pobrala a nikt nie chce ;)

reklama
Ja żyje w jakimś dzikim mieście, zadzwoniłam do dwóch szpitali i w obu mi powiedzieli ze jakbym dzisiaj do 11 przywiozła mocz to najwcześniej 11maja były by wyniki ;/ Zrobię na razie ogólne moczu i umówienia sie jakoś 2tyg pózniej od tego 9maja na wizytę to zrobię posiew i wymaz z cewki a może i morfologie. W laboratorium gdzie zawsze robiłam sobie rożne badania za te 3 zapłacę 60zl wiec całkiem sensownie ;)

Jak już pisałam ja juz po wizycie :)
Wszystko jest w jaj najlepszym porządku.
Serduszko bije jak dzwon wyniki badań moczu i krwi tez oki.
Ale najlepsza to jest teraz waga mojego groszka - 3600 :eek:. Nie wiem co będzie do czerwca. Klocek normalnie :D
Chyba zmieniam zdanie co do porodu naturalnego. Zaczynam się bać ;)

reklama
Do góry