reklama
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Dziewczyny trzymam mocno za was kciuki.
My mamy wizyte w poniedzialek i tez juz zaczynam sie bac:-(
My mamy wizyte w poniedzialek i tez juz zaczynam sie bac:-(
klaudynaaa
Fanka BB :)
pociesze cie ja 21go ;-)
o jej to faktycznie późno :-*
ale na szczęście u mnie się nic nie dzieje na razie niepokojącego, mam nadzieję, że u ciebie też :-)
no i idę pierwszy raz do nowego lekarza, bo jednak zmieniłam :-)
Ostatnia edycja:
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
na wizycie ok maly ma ok 3 kg wiek ciazy jak OM czyli teraz jest 37+5. jak do 5 maja nic sie nie wydarzy to wtedy wizyta i skierowanie na cc. czyli max za 2 tyg synus bedzie na swiecie
Kochana ale Ci pozytywnie zazdroszczę :*na wizycie ok maly ma ok 3 kg wiek ciazy jak OM czyli teraz jest 37+5. jak do 5 maja nic sie nie wydarzy to wtedy wizyta i skierowanie na cc. czyli max za 2 tyg synus bedzie na swiecie
bobofrutek
skodzia juz sie doczekac nie moge. myslalam ze moze dzis mi da na cc ale mowila ze im dluzej siedzi tym lepiej wiec wychodzi na to ze cc bedzie w polowie 39tyg. wiec w sam raz. maly nadal siedzi tylkiem do dolu hihi
też już bym chciała mieć bliższą wizję Aluśki w ramionachskodzia juz sie doczekac nie moge. myslalam ze moze dzis mi da na cc ale mowila ze im dluzej siedzi tym lepiej wiec wychodzi na to ze cc bedzie w polowie 39tyg. wiec w sam raz. maly nadal siedzi tylkiem do dolu hihi
to będziemy trzymać mocno kciuki za Ciebie :*
bobofrutek
dzieki Kochana :*
reklama
klaudynaaa
Fanka BB :)
jej kochana, ale super :-) zazdroszczę :-) też trzymać będę kciuki za was, to będziesz pierwsza w takim raziena wizycie ok maly ma ok 3 kg wiek ciazy jak OM czyli teraz jest 37+5. jak do 5 maja nic sie nie wydarzy to wtedy wizyta i skierowanie na cc. czyli max za 2 tyg synus bedzie na swiecie