reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

3mam kciuki :) ja mam dzis wizyte u dentysty brr a jutro o 15 usg polowkoiwe w lodzi u tej specjalistki a boje sie nie milosiernie ;(

reklama
o kurcze, szkoda...
powodzenia dziewczyny na wizytach jutro:-)
Dziewczyny macie coś takiego może, że czasami brzuszek tak się wam napina i tak jakby rwie od góry do dołu, pod biustem...? Mam tak ostatnio co jakiś czas i się zastanawiam czy to normalne czy coś się dzieje...

Ostatnia edycja:
Klaudyna często o tym dziewczyny piszą.Jeśli nie zdarza sie to cześciej niż 3 razy na godz i są nieregularne to macica ćwiczy ale jeśli jest czesto w miare regularnie to trezba szybko do szpitala.

Ja po połowkowym.Córka zdrowa rośnie, nie widać żadnych wad serca czy chorób.Łożysko tylna sciana wysoko,wydolne,dziecko połozone pośladkowo, cała sie zasłąniała wiec nie mam fotek, a płyta beznadziejna.
Wogole całe badanie daje wiele do życzenia.Jeślibym miała płacić za to badanie to bym napewno zaadała zwrotu gotówki.Pierwsa prenatalka super, z lenka robiłą mi ta sama lekarka a ta jedna wielka porażka.JAkby przyszła kobieta która jest 2 raz w życiu na takich badaniach to by wyszłą jeszcze bardziej nieświadoma.

widziałam, że piszą o różnych dolegliwościach z brzuszkami, ale nie wiedziałam, że to właśnie o tego rodzaju problem co mnie teraz spotyka chodzi, i wolałam dokładnie opisać jak to czuję :tak:
ale dziękuję za informację, nie zdarza mi się to tak często więc na razie mogę być spokojna, i wiem już co ewentualnie robić, jestem pierwszy raz w ciąży i nie wiem co uznawać za znaki, że coś się dzieje, dobrze, że was mam:-)
i gratuluję udanej wizyty:-)

o kurcze, szkoda...
powodzenia dziewczyny na wizytach jutro:-)
Dziewczyny macie coś takiego może, że czasami brzuszek tak się wam napina i tak jakby rwie od góry do dołu, pod biustem...? Mam tak ostatnio co jakiś czas i się zastanawiam czy to normalne czy coś się dzieje...

Klaudyna ja mam od paru dni dokładnie to samo.

A jeszcze dochodzę do wniosku że normalnie moje dziecko jest hiperaktywne. To co wyprawia w moim brzuszku to horror :D

reklama
Kaira super wiesci:-*

Ja ostatnio w szpitalu mialam USG to tam babka jedna do drugiej dyktowala co ma zapisac, w sumie sama zrozumialam ze jest okej, mimo ze kobiety byly mile to pacjentke na nfz traktuja przedmiotowo :-D

Do góry