reklama
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Kaira i reszta wizytujących &&&&&&&
klaudynaaa
Fanka BB :)
3mam kciuki ja mam dzis wizyte u dentysty brr a jutro o 15 usg polowkoiwe w lodzi u tej specjalistki a boje sie nie milosiernie ;(
powodzenia będzie dobrze na pewno:*
klaudynaaa
o kurcze, szkoda...
powodzenia dziewczyny na wizytach jutro:-)
Dziewczyny macie coś takiego może, że czasami brzuszek tak się wam napina i tak jakby rwie od góry do dołu, pod biustem...? Mam tak ostatnio co jakiś czas i się zastanawiam czy to normalne czy coś się dzieje...
Dziewczyny macie coś takiego może, że czasami brzuszek tak się wam napina i tak jakby rwie od góry do dołu, pod biustem...? Mam tak ostatnio co jakiś czas i się zastanawiam czy to normalne czy coś się dzieje...
Ostatnia edycja:
K
kaira24
Gość
Klaudyna często o tym dziewczyny piszą.Jeśli nie zdarza sie to cześciej niż 3 razy na godz i są nieregularne to macica ćwiczy ale jeśli jest czesto w miare regularnie to trezba szybko do szpitala.
Ja po połowkowym.Córka zdrowa rośnie, nie widać żadnych wad serca czy chorób.Łożysko tylna sciana wysoko,wydolne,dziecko połozone pośladkowo, cała sie zasłąniała wiec nie mam fotek, a płyta beznadziejna.
Wogole całe badanie daje wiele do życzenia.Jeślibym miała płacić za to badanie to bym napewno zaadała zwrotu gotówki.Pierwsa prenatalka super, z lenka robiłą mi ta sama lekarka a ta jedna wielka porażka.JAkby przyszła kobieta która jest 2 raz w życiu na takich badaniach to by wyszłą jeszcze bardziej nieświadoma.
Ja po połowkowym.Córka zdrowa rośnie, nie widać żadnych wad serca czy chorób.Łożysko tylna sciana wysoko,wydolne,dziecko połozone pośladkowo, cała sie zasłąniała wiec nie mam fotek, a płyta beznadziejna.
Wogole całe badanie daje wiele do życzenia.Jeślibym miała płacić za to badanie to bym napewno zaadała zwrotu gotówki.Pierwsa prenatalka super, z lenka robiłą mi ta sama lekarka a ta jedna wielka porażka.JAkby przyszła kobieta która jest 2 raz w życiu na takich badaniach to by wyszłą jeszcze bardziej nieświadoma.
klaudynaaa
widziałam, że piszą o różnych dolegliwościach z brzuszkami, ale nie wiedziałam, że to właśnie o tego rodzaju problem co mnie teraz spotyka chodzi, i wolałam dokładnie opisać jak to czuję
ale dziękuję za informację, nie zdarza mi się to tak często więc na razie mogę być spokojna, i wiem już co ewentualnie robić, jestem pierwszy raz w ciąży i nie wiem co uznawać za znaki, że coś się dzieje, dobrze, że was mam:-)
i gratuluję udanej wizyty:-)
ale dziękuję za informację, nie zdarza mi się to tak często więc na razie mogę być spokojna, i wiem już co ewentualnie robić, jestem pierwszy raz w ciąży i nie wiem co uznawać za znaki, że coś się dzieje, dobrze, że was mam:-)
i gratuluję udanej wizyty:-)
margo21
o kurcze, szkoda...
Klaudyna ja mam od paru dni dokładnie to samo.
A jeszcze dochodzę do wniosku że normalnie moje dziecko jest hiperaktywne. To co wyprawia w moim brzuszku to horror
reklama