Aniu Kochana gratuluję z całego serca :*Wróciłam dzidziuś zdrowiuteńki, serduszko w normie, normalnie ryczę ze szczęścia waży 422g i oczywiście schował to co ma między nogami mimo że pan doktor oglądał z każdej strony, tak więc u mnie w dalszym ciągu Kinder Niespodzianka.
Pierwszy raz widziałam swój Cud w 3d a poza tym mam nagrane całe badanie na płytce. Więc sobie oglądam i już mi się wcale spać nie chce...
reklama
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
aniu gratuluje !
Wróciłam dzidziuś zdrowiuteńki, serduszko w normie, normalnie ryczę ze szczęścia waży 422g i oczywiście schował to co ma między nogami mimo że pan doktor oglądał z każdej strony, tak więc u mnie w dalszym ciągu Kinder Niespodzianka.
Pierwszy raz widziałam swój Cud w 3d a poza tym mam nagrane całe badanie na płytce. Więc sobie oglądam i już mi się wcale spać nie chce...
Gratuluje Aniu! Masz jakieś fotki? Pochwal się :-)
karolq8
Fanka BB :)
Rurka melduj sie!
Dzięki dziewczyny za kciuki
Piszę on - bo to mój kochany Dzidziuś i póki co tak o nim myślę, nie jako ona - córeczka czy on - synek, ale Dzidziuś.
Zdjęć nie mam. Bo wszystko mam na płytce. Najgorsze jest to, że u siebie na lapku nie mogę płyty otworzyć i czekam, aż mąż z pracy wróci, żeby sobie Dzidziusia pooglądać. Może później wrzucę kilka ujęć z filmu mam w sumie tylko takie maciupkie zdjęcie buźki w 3d na opisie badań, ale mało co widać na nim.
Aniu fajnie że Twoja dzidzia zdrowa
A czemu piszesz on o dzieciątku
Piszę on - bo to mój kochany Dzidziuś i póki co tak o nim myślę, nie jako ona - córeczka czy on - synek, ale Dzidziuś.
Zdjęć nie mam. Bo wszystko mam na płytce. Najgorsze jest to, że u siebie na lapku nie mogę płyty otworzyć i czekam, aż mąż z pracy wróci, żeby sobie Dzidziusia pooglądać. Może później wrzucę kilka ujęć z filmu mam w sumie tylko takie maciupkie zdjęcie buźki w 3d na opisie badań, ale mało co widać na nim.
Abezela
Alex gratuluję synka!!! Mój brzuszek też zmienia rozmiary, rano mały wieczorem większy. Rozmiar się zmienia w zalezności od tego co zjem
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty &&&&&&&& i te ż proszę o kciuki bo dzisiaj połówkowe i mi się stres włącza.
Pewnie tak, po porodzie zgubiszDziewczyny gratuluję udanych wizyt, już prawie wszystkie wiecie kto mieszka w Waszym brzuszku. Ja jeszcze nie wiem;/ 5.02 mam wizytę i liczę że się dowiem. U mnie już 10 kg na plusie;/ policzyłam ile kalorii spożywam to poniżej 2000 więc nie wiem skąd ta waga;/ może dlatego że dwójka siedzi u mnie w brzuszku
Serdecznie gratuluję!!!!!!Wróciłam dzidziuś zdrowiuteńki, serduszko w normie, normalnie ryczę ze szczęścia waży 422g i oczywiście schował to co ma między nogami mimo że pan doktor oglądał z każdej strony, tak więc u mnie w dalszym ciągu Kinder Niespodzianka.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty &&&&&&&& i te ż proszę o kciuki bo dzisiaj połówkowe i mi się stres włącza.
reklama
karolq8
Kciuki!!!