reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

Wróciłam :-D dzidziuś zdrowiuteńki, serduszko w normie, normalnie ryczę ze szczęścia :-D waży 422g i oczywiście schował to co ma między nogami :sorry2:mimo że pan doktor oglądał z każdej strony, tak więc u mnie w dalszym ciągu Kinder Niespodzianka.
Pierwszy raz widziałam swój Cud w 3d a poza tym mam nagrane całe badanie na płytce. Więc sobie oglądam i już mi się wcale spać nie chce...
Aniu Kochana gratuluję z całego serca :*

reklama
Wróciłam :-D dzidziuś zdrowiuteńki, serduszko w normie, normalnie ryczę ze szczęścia :-D waży 422g i oczywiście schował to co ma między nogami :sorry2:mimo że pan doktor oglądał z każdej strony, tak więc u mnie w dalszym ciągu Kinder Niespodzianka.
Pierwszy raz widziałam swój Cud w 3d a poza tym mam nagrane całe badanie na płytce. Więc sobie oglądam i już mi się wcale spać nie chce...

Gratuluje Aniu! Masz jakieś fotki? Pochwal się :-)

Dzięki dziewczyny za kciuki :)

Aniu fajnie że Twoja dzidzia zdrowa :)

A czemu piszesz on o dzieciątku :D

Piszę on - bo to mój kochany Dzidziuś :) i póki co tak o nim myślę, nie jako ona - córeczka czy on - synek, ale Dzidziuś.

Zdjęć nie mam. Bo wszystko mam na płytce. Najgorsze jest to, że u siebie na lapku nie mogę płyty otworzyć i czekam, aż mąż z pracy wróci, żeby sobie Dzidziusia pooglądać. Może później wrzucę kilka ujęć z filmu :) mam w sumie tylko takie maciupkie zdjęcie buźki w 3d na opisie badań, ale mało co widać na nim.

Alex gratuluję synka!!! Mój brzuszek też zmienia rozmiary, rano mały wieczorem większy. Rozmiar się zmienia w zalezności od tego co zjem :tak:
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt, już prawie wszystkie wiecie kto mieszka w Waszym brzuszku. Ja jeszcze nie wiem;/ 5.02 mam wizytę i liczę że się dowiem. U mnie już 10 kg na plusie;/ policzyłam ile kalorii spożywam to poniżej 2000 więc nie wiem skąd ta waga;/ może dlatego że dwójka siedzi u mnie w brzuszku ;)
Pewnie tak, po porodzie zgubisz :)

Serdecznie gratuluję!!!!!!

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty &&&&&&&& i te ż proszę o kciuki bo dzisiaj połówkowe i mi się stres włącza.

reklama
Do góry