reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

reklama
Dziewczyny ja po wizycie. Na początek dziękuje za wszystkie kciuki i za to że podtrzymywalyscie mnie na duchu i wierzylyscie ze wszystko będzie dobrze!
JEST DOBRZE! Zastawka się domknela - serduszko bije jak dzwon! Torbielki jeszcze sa ale znacznie się zmniejszyły, poprzednio było 6x5 mm a teraz jest 3 mm, wiec lekarz powiedział ze SA to torbielki zanikające :-)
Położenie plodu - glowkowe
Lokalizacja łożyska - przednia ściana wysoko
Lekarz powiedzial ze szparka jest jak byla ;-)
Nasza dziewczynka wazy 326 g :-)
Jestesmy tacy szczęśliwi ze nie da się tego wyrazić słowami!

Dziewczyny ja po wizycie. Na początek dziękuje za wszystkie kciuki i za to że podtrzymywalyscie mnie na duchu i wierzylyscie ze wszystko będzie dobrze!
JEST DOBRZE! Zastawka się domknela - serduszko bije jak dzwon! Torbielki jeszcze sa ale znacznie się zmniejszyły, poprzednio było 6x5 mm a teraz jest 3 mm, wiec lekarz powiedział ze SA to torbielki zanikające :-)
Cudowne wieści przyniosłaś :happy2: Teraz uśmiechem zarażaj innych wokół :happy2:

Bardzo się cieszę :*

gaska wiedzialam ze dziewczyny sa twarde i nie daja sie zastraszyc :) super ze wszystko ok ... odetchnelas wiec teraz sie wyspij kobieto bo pewnie nerwy nie dawaly ci odpoczac
:)

reklama
Do góry