rruurrkkaa
Mama Misiatków
Gratulacje Ewka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudowne wieści przyniosłaś Teraz uśmiechem zarażaj innych wokółDziewczyny ja po wizycie. Na początek dziękuje za wszystkie kciuki i za to że podtrzymywalyscie mnie na duchu i wierzylyscie ze wszystko będzie dobrze!
JEST DOBRZE! Zastawka się domknela - serduszko bije jak dzwon! Torbielki jeszcze sa ale znacznie się zmniejszyły, poprzednio było 6x5 mm a teraz jest 3 mm, wiec lekarz powiedział ze SA to torbielki zanikające :-)
Położenie plodu - glowkowe
Lokalizacja łożyska - przednia ściana wysoko
Lekarz powiedzial ze szparka jest jak byla ;-)
Nasza dziewczynka wazy 326 g :-)
Jestesmy tacy szczęśliwi ze nie da się tego wyrazić słowami!
Dziewczyny ja po wizycie. Na początek dziękuje za wszystkie kciuki i za to że podtrzymywalyscie mnie na duchu i wierzylyscie ze wszystko będzie dobrze!
JEST DOBRZE! Zastawka się domknela - serduszko bije jak dzwon! Torbielki jeszcze sa ale znacznie się zmniejszyły, poprzednio było 6x5 mm a teraz jest 3 mm, wiec lekarz powiedział ze SA to torbielki zanikające :-)
Położenie plodu - glowkowe
Lokalizacja łożyska - przednia ściana wysoko
Lekarz powiedzial ze szparka jest jak byla ;-)
Nasza dziewczynka wazy 326 g :-)
Jestesmy tacy szczęśliwi ze nie da się tego wyrazić słowami!