reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

reklama
Ja juz po wizycie...przez swieta przytylam 2 kilosy.... no ale nic to, Synek pieknie rosnie, nozki urosly przez tydzien idealnie, sa na 18tydz i 5 dzien :) niezle fika koziolki, wierzga nozkami, serduszko super bije. Szyjka o dziwo twarda i dr nie miala do czego sie przyczepic. Odstawila mi luteine, mam teraz brac 2x1 no-spe, szczegolnie gdy bedzie jakis aktywny dzien. I powoli bedziemy schodzic z no-spy i obserwowac jak macica reaguje i co na to szyjka. 18.01 jade na IP do mojej gin zeby ocenic szyjke, a potem powtorka 1.02 i bedziemy decydowac. W posiewie moczu czystko, ale mam niedokrwistosc wiec zaczynam brac tardyferon.
No i to tyle:) dziekuje za kciuki:)
Mika cudnie!!!!

laski ale ja wam zadroszczę że już połówkowe macie. Ja jeszcze miesiąc i nie wiem jak wytrzymam. Ale pooglądam sobie wasze zdjęcia, pocieszę się z waszych wizyt i szybko minie ;)) Także kciuki za wszystkie wizytujące!!

Ewika gratujelszon!

Ja juz po wizycie...przez swieta przytylam 2 kilosy.... no ale nic to, Synek pieknie rosnie, nozki urosly przez tydzien idealnie, sa na 18tydz i 5 dzien :) niezle fika koziolki, wierzga nozkami, serduszko super bije. Szyjka o dziwo twarda i dr nie miala do czego sie przyczepic. Odstawila mi luteine, mam teraz brac 2x1 no-spe, szczegolnie gdy bedzie jakis aktywny dzien. I powoli bedziemy schodzic z no-spy i obserwowac jak macica reaguje i co na to szyjka. 18.01 jade na IP do mojej gin zeby ocenic szyjke, a potem powtorka 1.02 i bedziemy decydowac. W posiewie moczu czystko, ale mam niedokrwistosc wiec zaczynam brac tardyferon.
No i to tyle:) dziekuje za kciuki:)
gratuluję!!!

reklama
ewika, mika gratuluję udanych wizyt :tak:

ja wizytę miałam wczoraj niestety bez usg, ale jestem zadowolona bo wszystko ok, wyniki super, szyjka ok, serduszko bije :tak: następne 2 wizyty mi się zbiegły w 1 dniu tj, 11.02 (usg + wizyta u mojego gina) wtedy powinnam znać już płeć :tak: już nie mogę się doczekać :-)

Do góry