reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyta u lekarza

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja po wizycie u dentysty;)
zrobil mi tak delikatnie ze ni trosze bolu nie poczulam - robil bez znieczulenie powiedzial ze mozna zrobc zastzryk ale on woli mi nie robic (zna mnie od nastolatkie:)) i mu zaufalam nie zlauje bo niec a nic nie bolalo:):)
uf ale jescze z 3 wizyty pzredemna;)

reklama
No widzisz. Ja tam wolę iść dziesięć razy do ginekologa niż raz do dentysty.

ja mam superową dentystkę
wszystkie zeby mi wyleczyła po drugiej ciązy
teraz tylko powinnam isc na kontrolne oglądanie zębów

aska00 pisze:

Oj Asiu ja też!
Krawienie dziąseł u mnie już trochę przystopowało, ale jest ciężko.

Wczoraj byliśmy u lekarza, wszystko dobrze oprócz tego że muszę łykac magnez, bo mam go bardzo mało.... co może wniedalekich tygodniach spowodować niepotrzebnie wczesniejsze skurcze macicy... troche się przestraszłam, ale biore magnez i wierzę że się poprawi...
Kubuś w 29 tygodni waży 1300g i coraz bardziej rozrabia :) Już się nie moge doczekać!!! :)

aska00 pisze:

A ja preferuję gina tylko teraz w ciąży. Jakoś wcześniej zauważyłam, że częściej i łatwiej mobilizuję się do odwiedzin u dentysty. Niestety szkoda, że muszę, bo mam słabe ząbki :(

A więc czas na relację po dzisiejszej wizycie. I czekam na relację mamuś, które też dziś odwiedzały gin.
Okazalo się, że nasze Maleństwo wcale nie jest takie maleńkie - 2kg chłopa! Już grzecznie główka do dołu. Wszystko ok, wyniki w porządku. Kolejna wizyta w połowie marca, a to już będzie tak tuż tuż przed porodem :)
Załączę profil Maluszka i zdjęcie jego dziurek w nosie i górnej wargi. Nos ma taki duzy jak rodzice :)

super maluszek, o pszepraszam kawał chłopa :D ja się jutro pochwale bo jutro ide :)

reklama
magdalena pogratulowac slicznego chlopczyka, profilek sliczniutki no i waga tez juz calkiem konkretna....ale najwazniesze ze jestescie zdrowi..ja dopiero w piatek mam wizyte i tez robie USG (nareszcie moj gin sobie kupil do gabinetu) no i wazne ze moj Dominik bedzie ze mna to zobaczy na wlasne oczy dlaczego ostatnio mam zadyszki jak wchodze po schodach...bo tez mam wrazenie ze synus to do 2 kg chyba sie zbliza albo ja powinnam mniej jesc ;D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry