reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyta u lekarza

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a ja będe iść na następną wizyte z nadzieją, że się dowiem to będzię już jakiś 20tyg, no i oczywiście nie moge sie doczekać :)
troche wam zazdroszcze, że przyszli tatusiowie wszędzie z wami chodzą itd ja tatusia mojego dzidziusia zostawiłam, bo już nie mogłam z nim wytrzymać jak sie dowiedziałam, że jestem w ciąży to przez moment pomyślałam, że powinniśmy być razem - on tak uważa, a ja już nie umiała,m. Ale o dziwo jestem z kimś innym i ten ktoś tak się wszystkim interesuje, że czasem aż mi się chce płakać - że to nie on jest tatusiem itd. Tak... mam dziś doła ble

reklama
Kosmi glowa do gory wazne ze ktos jest z toba;)
ja mam kolezanke ktora sama wychowuje dwie sliczne coreczki (ich tatus to dran) a ona sobie super radzi:)

Kosmi nie martw się!Nos do góry!Nie myśl już o tym "draniu".Najważniejsza jest dzidzia i to co jest teraz-tak na to spójrz.Jesteś teraz szczęśliwa?Widocznie tak miało być!Zapewne nowy tatko bedzie mocno kochał maleńkie dzióbulątko.
Buźki!

dziewczyny ja tez chce takie dzidziusie obrazeczki itp co wy macie na dole:):) to jest odliczanie miesiecy??bo nie znam angielskiego;):):) jak sie to robi???

Kosmi, najwazniejsze, zebyscie Ty i dzidzius czuli i byli kochani! A to kto Was kocha, tatuś ze "zrobienia" czy tatuś z wyboru to już mniej istotne, prawda?
Trzymam za Waszą nową rodzinkę!
Domi wejdz na formum główne, potem Ciąża, Poród, Połóg i tam jest jako 2 wątek "Jak wstawić suwaczek" krok po kroku.

klikasz sobie na taki suwaczek jaki Ci się podoba i przenosi Cię na strone gdzie musisz znaleźć coś takiego jak:
expecting a baby albo pregnancy calendar. I tam sobie wybierasz suwaczek jaki Ci się podoba i datę rozwiązania, później to zatwierdzasz poprzez select albo accept albo coś podobnego :) i pokazują się różne kody Ty wybierasz BBCODE i sobie go kopiujesz, a później na forum wchodzisz w Twoje konto/dane publiczne i wklejasz w podpisie

Gdzieś na forum jest specjalny temat gdzie jest to krok po kroku opisane i są podane strony z różnymi suwaczkami.
Jedne suwaczki informują o tym w którym tygodniu&dniu jesteś inne ile zostało do porodu :)

www.lilypie.com
klikąć zakładkę: "create baby days", potem w  "Select Baby's Due-date" zaznaczasz datę porodu, którą wyliczył Ci lekarz. Wybierasz sobie "Select Baby meter", i bobaska "Select baby marker" i "Set Background", mozesz wstawić tekst "Text above the ticker" i jakieś zdjęcie "Left side photo" np z usg, nastepnie kliknij "Remember my details on this computer" i kliknij "Create ticker", pokaza Ci sie trzy linijki z adresami gdzie zostało to wykreowane, skopiuj sobie środkową, całą długą linijkę i skopiuj sobie i mozesz za każdym razem wklejać do tekstu albo mozesz to zastosować jako podpis w Twoim profilu konta na forum BB. Chyba tak by to wygladało, nie wiem czy jest czytelnie,jak by co to krzycz, to pomożemy:)
Bużki!
Właśnie widze, ze się napociłam a tu dziewczyny już się pospieszyły, no cóż.

Magdaleona pisze:
Bylam dzis na wizycie i wszystko jest super. Dzidzia wazy 314 g i nie da sie juz zmierzyc w calosci. Serducho bije, nereczki są! nawet dwie!

Madziu gratuluję pozytywnych wieści. Cieszę się, ze z maluszkiem wszystko dobrze:)Tak trzymać!I waga niezła,wow!zbiera maleństwo zapasiki na zimę, hi,hi :)Buźki

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry