reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyta u lekarza

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kosmi Powodzenia kobitko.
A ja dziś byłam u ginki. i powiedziała mi że mam sie nastawić na CC.Z tego względu że to co miałam robione teraz w szpitalu ten zabieg.Ponownie zaczeły mi sie pokazywać te hrosty.I ginka powiedziała że nie mam żadnych szans na poród normalny.Bo to jednak jest niebezpieczne dla maluszka.
A za dwa tygodnie spowrotem na wizyte do ginki ide.I chyba sie dowiem na kiedy mam się spodziewać rozdwojenia.

reklama
Rybciu no własnie to tak samo jak u mnie z biciem serduszka Oli
na początku było ok a w 8 mcy wyszło nierówne bicie

och Rybcia bedzie dobrze!!!!
Kosmi trzymam kciuki!!!!
lidijka ja na wczesniejszy porod juz sie dawno temu nastawialm i teraz co dzien mysle ze moze to juz dzis!!!!! tez na swietach w domu mi nie zlazey chce juz urodzic i 20 byc z maluszkiem w domu!!!!! - moglabym to jakos przyspieszyc te skakania na pilce itp ale wiem do terminu zostalo 17 dni i jakos sie obawaim ze mnie ma co dzidzi zmuszac

Bylam dzis u gina. Oto wiesci:
moje bolesne skurcze dzialaly i skracaly szyjke Juz polowy szyjki nie ma ;). No i nie pomylilam sie co do czopa, bo jego tez juz nie ma. Szyjka jeszcze nie rozwarta, ale skrocona i ustawiona juz pod innym katem.
Glowka malenstwa wpasowana juz w kanal rodny, ilosc wod plodowych zmniejszona, macica przy skurczu (bo taki byl jak sie polozylam do usg jak zwykle) zmienia pozycje (co tez niby przepowiada porod), czyli wszystko mocno przepowiada juz porod.
Lekarz stwierdzil "juz bez zartow", ze porod moze zaczac sie w kazdej chwili. Mam mierzyc skurcze, ale w koncu tak sie zagadalismy, ze nie wiem kiedy mam do niego zadzwonic (tzn przy jakiej czestotliwosci skurczy).
Teraz stwierdzam, ze chyba kupie sobie herbatke z lisci malin i bede pic, zeby sobie pomoc i skrocic szyjke... Zobaczymy...
NIE MOGE SIE DOCZEKAC PORODU!!!

Rybciu teraz słychac delikatny szmerek na serduszku, mamy tego pilnować i zobaczymy co powie pediatra na pierwszym szczepieniu

a+t+? trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie :)

reklama
rybciu - trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok :) ale jest tez plus cc - bedziesz dokladnie wiedziala kiedy nastapi - obejdzie sie bez tego wyczerpujacego oczekiwania :) glowa do gory :)
a +t - chcesz byc przede mna ??? hihihi :)

a kosmi to chyba jednak zostala w szpitalu skoro sie nie odzywa ...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry