reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyta u lekarza

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
"Trzynastego wsystko zdarzyc się moze ...." KOSMI czym sie kobitko i wracaj w 2 częściach!!!

kosmi - oby to bylo juz to :) powodzenia :)

a ja wrocilam z ktg - nic sie nie dzieje - zero skurczybykow :) moj lekarz obstawia swieta - ale ja powiedzialam albo dzis (to jesszcze do swiat wyjde) albo dopiero w poniedzialek :) zobaczymy czy dzidzia posluszna ;D

idzia pisze:
a ja wrocilam z ktg - nic sie nie dzieje - zero skurczybykow :) moj lekarz obstawia swieta - ale ja powiedzialam albo dzis (to jesszcze do swiat wyjde) albo dopiero w poniedzialek :) zobaczymy czy dzidzia posluszna ;D

Ja też mam nadzieję, ze dziś moze coś się ruszy. Powiem szczerze, ze nie zalezy mi na spedzaniu Świąt w domu czy gdzies tam, moge w szpiatalu, byle by ten Szkrab chciał już wyjść:) Nie chce wywoływanego porodu.

Ciut pobolewa mnie brzusio ale z żadnych nawet napięć ani nic. Wzięłam sie za prasowanie reszty ciuszków małych i pościeli.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry