reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyta u lekarza

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jest taki masaz :) sama przyjemnosc :)
ale nie wiem rybciu czy to dokladnie to bylo bo gin powiedziala ze ten masaz szyjki macicy to robi sie juz podczas akcji porodowej na przyspieszenie - u mnie bylo chyba cos innego ale juz sie nie dopytywalam :) w sumie to co za roznica - mialo zadzialac ale jakos sie nie udalo - kolejan wizyta jutro o 14 :)

reklama
Idzia oby masaż podziałał

U mnie dzisiaj ten wielki dzień i tez nic się nie dzieje trochę pobolewa mnie podbrzusze ale tak to mnie pobolewa już od 3 tygodni, tylko ostatnio bardzo puchną mi nogi- koszmar.
Dzisiaj mam wizytę u gina zobaczymy co mi powie.

Idzia - jesteś dzielna, ten masaż podobno strasznie boli, mnie na szczęście takie przyjemności ominęły.

rena - jak na razie tylko magdalena25 urodzila w terminie - miala szczescie i w dodatku na swieta :) trzymaj sie dzielnie i obys nie musiala czekac tyle co niektore z nas :)

iza - masaz do przyjemnych faktycznie nie nalezal :)

a wiec kolejne ktg (bez skurczy) i wizyta za mna :)
kolejny masaz  szyjki macicy (rena mialas racje) zaliczony ... sama przyjemnosc :)
gin powiedziala ze jest lepiej niz ostatnio, no ale co z tego ???
wprawdzie od jakiejs 1,5 godziny po dzisiejszej wizycie mam bole podbrzusza (to cos innego niz klucie do tej pory) ale za cholere  nie wiem co to - juz nie pamietam jak czuc skurcze i cZy to to :) bede sie obserwowac i moze cos sie z tego wykluje :)

rybciu - oby - mam nadzieje ze jutro rano nie bede sie juz musiala meldowac na pogaduszkach :)

ciekawe co u lidijki w szpitalu i gdzie sie podziewa kosmi ???

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry