reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyta u lekarza

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jest taki masaz :) sama przyjemnosc :)
ale nie wiem rybciu czy to dokladnie to bylo bo gin powiedziala ze ten masaz szyjki macicy to robi sie juz podczas akcji porodowej na przyspieszenie - u mnie bylo chyba cos innego ale juz sie nie dopytywalam :) w sumie to co za roznica - mialo zadzialac ale jakos sie nie udalo - kolejan wizyta jutro o 14 :)

reklama
Idzia oby masaż podziałał

U mnie dzisiaj ten wielki dzień i tez nic się nie dzieje trochę pobolewa mnie podbrzusze ale tak to mnie pobolewa już od 3 tygodni, tylko ostatnio bardzo puchną mi nogi- koszmar.
Dzisiaj mam wizytę u gina zobaczymy co mi powie.

Idzia - jesteś dzielna, ten masaż podobno strasznie boli, mnie na szczęście takie przyjemności ominęły.

rena - jak na razie tylko magdalena25 urodzila w terminie - miala szczescie i w dodatku na swieta :) trzymaj sie dzielnie i obys nie musiala czekac tyle co niektore z nas :)

iza - masaz do przyjemnych faktycznie nie nalezal :)

a wiec kolejne ktg (bez skurczy) i wizyta za mna :)
kolejny masaz  szyjki macicy (rena mialas racje) zaliczony ... sama przyjemnosc :)
gin powiedziala ze jest lepiej niz ostatnio, no ale co z tego ???
wprawdzie od jakiejs 1,5 godziny po dzisiejszej wizycie mam bole podbrzusza (to cos innego niz klucie do tej pory) ale za cholere  nie wiem co to - juz nie pamietam jak czuc skurcze i cZy to to :) bede sie obserwowac i moze cos sie z tego wykluje :)

rybciu - oby - mam nadzieje ze jutro rano nie bede sie juz musiala meldowac na pogaduszkach :)

ciekawe co u lidijki w szpitalu i gdzie sie podziewa kosmi ???

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry