reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyta u lekarza

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No Magda25 to juz okienka umyj, firanki zawieszaj i na pewno dzisiaj pojedziesz a do świąt wyjdziesz:) Bo ja to szyjkowo gotowa do porodu nie jestem więc nie mam co skakać:)

Chociaż kupiłam wszelkiej maści środki do sprzatania i wezmę sie za mebelki, podłogi.

Magdalena 25 to super ze juz jestes "gotowa"
moze juz za kilka dni bedziesz tuliła małą kruszynkę

Okna umyte, firanek w ogóle nie mamy, generalnie juz po porządkach, ale zawsze znajdzie się coś do "poprawienia" :)
A może maluszek szykuje mi się w prezencie urodzinowym, bo w piatek koncze 26 lat.

Oj Magda25 moze moze ..... ;D

U mnie było tak, moze urodzi sie w Micha urodziny 15.03, później moze babci zrobi prezent 21.03, później moze swojej mamusi 27.03, a tu dalej czekamy.

magda - milo by bylo miec taki prezent urodzinowy :) a wracajac do zwolnienia - dlaczego lekarz nie moze ci go wystawic ??? to wszystko jakies dziwne jest - jeden moze a inny nie ??? ten nasz kraj to jest ostro porypany :(

lidijka - widze ze masz wiele mozliwych terminow w kwietniu zeby zrobic komus prezent z dzidziusiem :)

ja tez chciala bym na swieta byc juz w komplecie ale to oznacza porod najpozniej jutro - a nic sie nie zapowiada niestety ...

moja tesciowa chciała tez zeby Ola urodziła sie w jej urodziny na 5 kwietnia, termin miałam na 9 wiec wszystko było mozliwe a jednak Ola urodziła sie w marcu :D

U mnie na prezent czekali: teść 29.03, dziadkowie w swoją pięćdziesiątą rocznicę ślubu 1.04, siostra 7.04 (niestety nic z tego nie wyszło).
Teraz jeszcze może być prezent na moje urodziny 14.04, urodziny mojego szwagra 16.04 (taki mam termin), urodziny mojego męża 19.04. Zresztą jakkolwiek będzie to i tak cała rodzinka będzie miała urodziny mniej więcej w jednym terminie. Chyba trzeba się będzie przerzucić na świętowanie imienin, bo finansowo na prezenty w kwietniu nie wyrobimy :)

reklama
magdalena25 pisze:
U mnie na prezent czekali: teść 29.03, dziadkowie w swoją pięćdziesiątą rocznicę ślubu 1.04, siostra 7.04 (niestety nic z tego nie wyszło).
Teraz jeszcze może być prezent na moje urodziny 14.04, urodziny mojego szwagra 16.04 (taki mam termin), urodziny mojego męża 19.04. Zresztą jakkolwiek będzie to i tak cała rodzinka będzie miała urodziny mniej więcej w jednym terminie. Chyba trzeba się będzie przerzucić na świętowanie imienin, bo finansowo na prezenty w kwietniu nie wyrobimy :)

hihihihi masz racje :D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry