reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyta u lekarza

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No Magda25 to juz okienka umyj, firanki zawieszaj i na pewno dzisiaj pojedziesz a do świąt wyjdziesz:) Bo ja to szyjkowo gotowa do porodu nie jestem więc nie mam co skakać:)

Chociaż kupiłam wszelkiej maści środki do sprzatania i wezmę sie za mebelki, podłogi.

Magdalena 25 to super ze juz jestes "gotowa"
moze juz za kilka dni bedziesz tuliła małą kruszynkę

Okna umyte, firanek w ogóle nie mamy, generalnie juz po porządkach, ale zawsze znajdzie się coś do "poprawienia" :)
A może maluszek szykuje mi się w prezencie urodzinowym, bo w piatek koncze 26 lat.

Oj Magda25 moze moze ..... ;D

U mnie było tak, moze urodzi sie w Micha urodziny 15.03, później moze babci zrobi prezent 21.03, później moze swojej mamusi 27.03, a tu dalej czekamy.

magda - milo by bylo miec taki prezent urodzinowy :) a wracajac do zwolnienia - dlaczego lekarz nie moze ci go wystawic ??? to wszystko jakies dziwne jest - jeden moze a inny nie ??? ten nasz kraj to jest ostro porypany :(

lidijka - widze ze masz wiele mozliwych terminow w kwietniu zeby zrobic komus prezent z dzidziusiem :)

ja tez chciala bym na swieta byc juz w komplecie ale to oznacza porod najpozniej jutro - a nic sie nie zapowiada niestety ...

moja tesciowa chciała tez zeby Ola urodziła sie w jej urodziny na 5 kwietnia, termin miałam na 9 wiec wszystko było mozliwe a jednak Ola urodziła sie w marcu :D

U mnie na prezent czekali: teść 29.03, dziadkowie w swoją pięćdziesiątą rocznicę ślubu 1.04, siostra 7.04 (niestety nic z tego nie wyszło).
Teraz jeszcze może być prezent na moje urodziny 14.04, urodziny mojego szwagra 16.04 (taki mam termin), urodziny mojego męża 19.04. Zresztą jakkolwiek będzie to i tak cała rodzinka będzie miała urodziny mniej więcej w jednym terminie. Chyba trzeba się będzie przerzucić na świętowanie imienin, bo finansowo na prezenty w kwietniu nie wyrobimy :)

reklama
magdalena25 pisze:
U mnie na prezent czekali: teść 29.03, dziadkowie w swoją pięćdziesiątą rocznicę ślubu 1.04, siostra 7.04 (niestety nic z tego nie wyszło).
Teraz jeszcze może być prezent na moje urodziny 14.04, urodziny mojego szwagra 16.04 (taki mam termin), urodziny mojego męża 19.04. Zresztą jakkolwiek będzie to i tak cała rodzinka będzie miała urodziny mniej więcej w jednym terminie. Chyba trzeba się będzie przerzucić na świętowanie imienin, bo finansowo na prezenty w kwietniu nie wyrobimy :)

hihihihi masz racje :D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry