reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

Ach to fajnie, bo u mnie nawet ciężko ostatnio owulacje zaobserwować, tak to jest po odstawieniu tabletek, mi aby raz testy owulacyjne pokazaly ze jest owulacja, umówiłam się do gina i potwierdził że jest, ale tylko w prawym jajniku..

To super. W 1 cyklu tylko jeden jajnik uwalnia dojrzałą komórkę. Jak byłyby dwa jajeczka to miałabyś bliźniaki :-)

reklama
To super. W 1 cyklu tylko jeden jajnik uwalnia dojrzałą komórkę. Jak byłyby dwa jajeczka to miałabyś bliźniaki :-)

o matko!! a ja sie bałam że coś ze mną nie tak.. oczywiście głupia gąska ze mnie i zapomniałam dopytać.. Ja wolałabym rodzić dzieci pojedynczo ;) choć u nas istnieje spora szansa na bliźniaki.. Dziewczyny a czy sprawdza się teoria że jak chce się dziewczynkę to trzeba się przytulać przed owulacją a na chłopca po ?? Czy to tylko takie gadanie ?? Nam z męzem marzy się dziewuszka..

Doska wejdź tutaj https://www.babyboom.pl/forum/stara...ecka-chlopiec-dziewczynka-1147/index6528.html tu Kobietki najlepiej Ci doradzą :tak: Łącznie z dietą :-D Ostatnio podglądałam ich statystyki planowane - urodzone i powiem Ci, że dziewczynek planowanych i urodzonych było dużo :tak: Elmo będzie pewnie więcej ode mnie wiedziała :tak: Nam się marzy chłopiec, ale jak będzie dziewczynka to będzie dziewczynka :-D Nie ma to dla nas w sumie znaczenia, chociaż jak każda z nas jakieś tam ukryte pragnienie co do płci jest :tak:

|| Anna2101 , Katherinne , Delewarre , Dominisia875 , Małkus , Agaawa, Asicka3, Ni_kusia
09.06 - Ulika
10.06 - Elmo2
12.06 - Hai24
18.06 - Ewka358
20.06 - Waiting4beans
30.06 - Tygryseczek
01.07 - Moniqaa

03.07 - Neta81

Moniqaa dzięki bardzo za link, wejdę i poczytam, właśnie nadrabiam zaległości w czytaniu tutaj, doszłam do info, że Na_ratunek nieźle tutaj nawywijała..Ciekawe czy teraz tu zagląda.. A co do płci dziecka to u nas w rodzinie jest tak, że rodzą się sami chłopcy. I każda para po cichu marzy o dziewczynce. wiadomo jak będzie chłopiec to też będziemy się bardzo cieszyć, w końcu to będzie nasz skarb, nasza malutka perełka.. To się rozmarzyłam :rofl2:

Doska to trzymamy kciuki za fasolkę i oby ta fasolka była upragnioną dziewczynką :tak: &&&&&&&&&&&&&

A tak właściwie to co tu taka cisza? :cool:

Przepraszam, że tylko tak o sobie piszę ciągle, ale czytam Was i jestem na bieżąco ;-)

Chciałam tylko podziękować za miłe słowa i powiedzieć, że byłam dzisiaj na izbie przyjęć drugiego szpitala i okazało się, że krwawię z nadżerki (jak dla mnie to plamienie, a nie krwawienie, ale ok) i pęcherzyka nie widać jeszcze na USG. Jakby było widać, to pewnie bym została w szpitalu.
Na chwilę obecna mam jutro powtórzyć betę i z wynikiem zaraz do poradni patologii ciąży. Czytałam troszkę na forum, ze te "krwawienia" z nadżerki to nic groźnego i wystarczy luteina i duphaston lub coś podobnego, więc jestem dobrej myśli. Przestałam się stresować, troszkę się uspokoiłam, bo mam plan działania na jutro.
Mam nadzieję, ze beta ładnie podskoczy i że bedzie ok....Jestem ciekawa jaki wynik powinien być po 4ech dniach. Zaczynałam od 88 bodajże...Pewnie ok 1200 będzie co myślicie??

ni_kusia wszystko będzie dobrze napewno, ważne że to nic z dzidziusiem:-)
ja cały wieczór leżę mam bóle w lewej pachwinie więc trochę odpoczywam.
wszystkie ciągle się czymś martwimy :) chciałabym żeby termin lekarza się zbliżył i żeby było wszystko OK. Do tego ten żółtawy śłuz, niewiem czy to dobrze czy niedobrze :/

ni_kusia wszystko będzie dobrze napewno, ważne że to nic z dzidziusiem:-)
ja cały wieczór leżę mam bóle w lewej pachwinie więc trochę odpoczywam.
wszystkie ciągle się czymś martwimy :) chciałabym żeby termin lekarza się zbliżył i żeby było wszystko OK. Do tego ten żółtawy śłuz, niewiem czy to dobrze czy niedobrze :/

Dobrze napisałaś, że to nic z dzidziusiem :)
Ty też odpoczywaj ;)
Ja co do śluzu nie pomogę, bo mam raz beżowy, raz różowy....szkoda gadać.
Idę do łóżeczka na zasłużone lenistwo, trzymajcie się dzielnie;-)

reklama
ni_kusia wszystko będzie dobrze, tylko słońce się nie denerwuj, odpoczywaj, zrób sobie dzień lenia ;) u mnie jeżeli chodzi o śluz to chyba też już widziałam wszystkie kolory "tęczy śluzowej" :eek: właśnie czekam na mężusia i doczekać się nie mogę ;/ OOO już jest no to sexik :D ja uciekam panienki ;);)

Do góry