reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

Nikusia, beta przerasta prawidłowo ok. 100% co 48h. Takze wychodzi mi, ze powinnas sie spodziewać bety ok. 350 - 400. Takze sie nie nastawiaj na 1200 po 4 dniach.

reklama
Cześć przyszłe mamuśki ja już od 6 na nogach po porannej kawce :tak: mąż mi dostarczył do łuzia. Za oknem szaro i zimno, ale co tam.

Życzę miłego dzionka.

PS rzeczywiście ostatnio tutaj jakaś cisza zapanowała. Kiedyś nie bylo mnie 1 dzień i miałam tyle do nadrobienia w czytaniu że :szok:, a teraz :szok: bo taka cisza.

Elmo, ale nie mogę być ciii.... Strasznie się cieszę :tak:
Mocno Ci kibicowałam, teraz czekam na ciemniejącą kreskę tylko :tak:
Szybciutko poszło ;-) Oby teraz było niebiesko ;-) &&&&&&&&&&&&&&&&

|| Anna2101 , Katherinne , Delewarre , Dominisia875 , Małkus , Agaawa, Asicka3, Ni_kusia
09.06 - Ulika
10.06 - Elmo2 - bladzioch :)
12.06 - Hai24
18.06 - Ewka358
20.06 - Waiting4beans
30.06 - Tygryseczek
01.07 - Moniqaa

03.07 - Neta81

Elmo GRATULUJE!!!! Trzymam mocno &&&. Prawdziwa cisza przed burzą ;-)

W którym dniu po owulce testowałaś?
Ja już się nie mogę doczekać swojego testowania ;-)

Dzieki dziewczyny.
Moniqa wiem ze bladzioch :-D ale za zywo wyglada calkiem pozytywnie wiec jestem dobrej mysli aczkolwiek wiedza o tym jak dlugo dziewczyny sie staraja i ile pozniej przejsc maja nie pozwala mi sie narazie cieszyc. Powtorze w niedziele jak @ nie przyjdzie i wtedy bede sie juz cieszyc.
Ewka 12 dpo, 2 dni temu nie bylo nawet cienia cienia. Wykres mam w suwaku, to oceń sama.
Ulika a Ty testowalas?

reklama
Wspaniałe wieści od rana :-) Elmo2 bardzo mnie ucieszyłaś tym zdjęciem i żadne tam cii... pamiętasz z innych wątków: "bladzioch to też kreska"! w niedzielę zrobi się tłuściutka :) siedzę zacieszona przed komputerem bo tak napawa optymizmem twoja nowina! gratulacje kochana! a ja... spękałam ze strachu, jakoś tak się boję rozczarowania, że postanowiłam wytrwać do terminu @ chociaż dłuuuży się niemiłosiernie więc proszę o trzymanie kciuków w sobotę :) i jeszcze raz dzięki za twoją cudna wiadomość!

Do góry