reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

Nikusia, beta przerasta prawidłowo ok. 100% co 48h. Takze wychodzi mi, ze powinnas sie spodziewać bety ok. 350 - 400. Takze sie nie nastawiaj na 1200 po 4 dniach.

reklama
Cześć przyszłe mamuśki ja już od 6 na nogach po porannej kawce :tak: mąż mi dostarczył do łuzia. Za oknem szaro i zimno, ale co tam.

Życzę miłego dzionka.

PS rzeczywiście ostatnio tutaj jakaś cisza zapanowała. Kiedyś nie bylo mnie 1 dzień i miałam tyle do nadrobienia w czytaniu że :szok:, a teraz :szok: bo taka cisza.

Elmo, ale nie mogę być ciii.... Strasznie się cieszę :tak:
Mocno Ci kibicowałam, teraz czekam na ciemniejącą kreskę tylko :tak:
Szybciutko poszło ;-) Oby teraz było niebiesko ;-) &&&&&&&&&&&&&&&&

|| Anna2101 , Katherinne , Delewarre , Dominisia875 , Małkus , Agaawa, Asicka3, Ni_kusia
09.06 - Ulika
10.06 - Elmo2 - bladzioch :)
12.06 - Hai24
18.06 - Ewka358
20.06 - Waiting4beans
30.06 - Tygryseczek
01.07 - Moniqaa

03.07 - Neta81

Elmo GRATULUJE!!!! Trzymam mocno &&&. Prawdziwa cisza przed burzą ;-)

W którym dniu po owulce testowałaś?
Ja już się nie mogę doczekać swojego testowania ;-)

Dzieki dziewczyny.
Moniqa wiem ze bladzioch :-D ale za zywo wyglada calkiem pozytywnie wiec jestem dobrej mysli aczkolwiek wiedza o tym jak dlugo dziewczyny sie staraja i ile pozniej przejsc maja nie pozwala mi sie narazie cieszyc. Powtorze w niedziele jak @ nie przyjdzie i wtedy bede sie juz cieszyc.
Ewka 12 dpo, 2 dni temu nie bylo nawet cienia cienia. Wykres mam w suwaku, to oceń sama.
Ulika a Ty testowalas?

reklama
Wspaniałe wieści od rana :-) Elmo2 bardzo mnie ucieszyłaś tym zdjęciem i żadne tam cii... pamiętasz z innych wątków: "bladzioch to też kreska"! w niedzielę zrobi się tłuściutka :) siedzę zacieszona przed komputerem bo tak napawa optymizmem twoja nowina! gratulacje kochana! a ja... spękałam ze strachu, jakoś tak się boję rozczarowania, że postanowiłam wytrwać do terminu @ chociaż dłuuuży się niemiłosiernie więc proszę o trzymanie kciuków w sobotę :) i jeszcze raz dzięki za twoją cudna wiadomość!

Do góry