reklama
Cześć przyszłe mamuśki ja już od 6 na nogach po porannej kawce mąż mi dostarczył do łuzia. Za oknem szaro i zimno, ale co tam.
Życzę miłego dzionka.
PS rzeczywiście ostatnio tutaj jakaś cisza zapanowała. Kiedyś nie bylo mnie 1 dzień i miałam tyle do nadrobienia w czytaniu że , a teraz bo taka cisza.
Życzę miłego dzionka.
PS rzeczywiście ostatnio tutaj jakaś cisza zapanowała. Kiedyś nie bylo mnie 1 dzień i miałam tyle do nadrobienia w czytaniu że , a teraz bo taka cisza.
Elmo, ale nie mogę być ciii.... Strasznie się cieszę
Mocno Ci kibicowałam, teraz czekam na ciemniejącą kreskę tylko
Szybciutko poszło ;-) Oby teraz było niebiesko ;-) &&&&&&&&&&&&&&&&
|| Anna2101 , Katherinne , Delewarre , Dominisia875 , Małkus , Agaawa, Asicka3, Ni_kusia
09.06 - Ulika
10.06 - Elmo2 - bladzioch
12.06 - Hai24
18.06 - Ewka358
20.06 - Waiting4beans
30.06 - Tygryseczek
01.07 - Moniqaa
03.07 - Neta81
Mocno Ci kibicowałam, teraz czekam na ciemniejącą kreskę tylko
Szybciutko poszło ;-) Oby teraz było niebiesko ;-) &&&&&&&&&&&&&&&&
|| Anna2101 , Katherinne , Delewarre , Dominisia875 , Małkus , Agaawa, Asicka3, Ni_kusia
09.06 - Ulika
10.06 - Elmo2 - bladzioch
12.06 - Hai24
18.06 - Ewka358
20.06 - Waiting4beans
30.06 - Tygryseczek
01.07 - Moniqaa
03.07 - Neta81
Elmo2
Fanka BB :)
Dzieki dziewczyny.
Moniqa wiem ze bladzioch ale za zywo wyglada calkiem pozytywnie wiec jestem dobrej mysli aczkolwiek wiedza o tym jak dlugo dziewczyny sie staraja i ile pozniej przejsc maja nie pozwala mi sie narazie cieszyc. Powtorze w niedziele jak @ nie przyjdzie i wtedy bede sie juz cieszyc.
Ewka 12 dpo, 2 dni temu nie bylo nawet cienia cienia. Wykres mam w suwaku, to oceń sama.
Ulika a Ty testowalas?
Moniqa wiem ze bladzioch ale za zywo wyglada calkiem pozytywnie wiec jestem dobrej mysli aczkolwiek wiedza o tym jak dlugo dziewczyny sie staraja i ile pozniej przejsc maja nie pozwala mi sie narazie cieszyc. Powtorze w niedziele jak @ nie przyjdzie i wtedy bede sie juz cieszyc.
Ewka 12 dpo, 2 dni temu nie bylo nawet cienia cienia. Wykres mam w suwaku, to oceń sama.
Ulika a Ty testowalas?
Mrowkaa
Elmo!!! Super zazdroszczę
reklama
Ulika
Wspaniałe wieści od rana :-) Elmo2 bardzo mnie ucieszyłaś tym zdjęciem i żadne tam cii... pamiętasz z innych wątków: "bladzioch to też kreska"! w niedzielę zrobi się tłuściutka siedzę zacieszona przed komputerem bo tak napawa optymizmem twoja nowina! gratulacje kochana! a ja... spękałam ze strachu, jakoś tak się boję rozczarowania, że postanowiłam wytrwać do terminu @ chociaż dłuuuży się niemiłosiernie więc proszę o trzymanie kciuków w sobotę i jeszcze raz dzięki za twoją cudna wiadomość!
Podziel się: