reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

Ach to fajnie, bo u mnie nawet ciężko ostatnio owulacje zaobserwować, tak to jest po odstawieniu tabletek, mi aby raz testy owulacyjne pokazaly ze jest owulacja, umówiłam się do gina i potwierdził że jest, ale tylko w prawym jajniku..

To super. W 1 cyklu tylko jeden jajnik uwalnia dojrzałą komórkę. Jak byłyby dwa jajeczka to miałabyś bliźniaki :-)

reklama
To super. W 1 cyklu tylko jeden jajnik uwalnia dojrzałą komórkę. Jak byłyby dwa jajeczka to miałabyś bliźniaki :-)

o matko!! a ja sie bałam że coś ze mną nie tak.. oczywiście głupia gąska ze mnie i zapomniałam dopytać.. Ja wolałabym rodzić dzieci pojedynczo ;) choć u nas istnieje spora szansa na bliźniaki.. Dziewczyny a czy sprawdza się teoria że jak chce się dziewczynkę to trzeba się przytulać przed owulacją a na chłopca po ?? Czy to tylko takie gadanie ?? Nam z męzem marzy się dziewuszka..

Doska wejdź tutaj https://www.babyboom.pl/forum/stara...ecka-chlopiec-dziewczynka-1147/index6528.html tu Kobietki najlepiej Ci doradzą :tak: Łącznie z dietą :-D Ostatnio podglądałam ich statystyki planowane - urodzone i powiem Ci, że dziewczynek planowanych i urodzonych było dużo :tak: Elmo będzie pewnie więcej ode mnie wiedziała :tak: Nam się marzy chłopiec, ale jak będzie dziewczynka to będzie dziewczynka :-D Nie ma to dla nas w sumie znaczenia, chociaż jak każda z nas jakieś tam ukryte pragnienie co do płci jest :tak:

|| Anna2101 , Katherinne , Delewarre , Dominisia875 , Małkus , Agaawa, Asicka3, Ni_kusia
09.06 - Ulika
10.06 - Elmo2
12.06 - Hai24
18.06 - Ewka358
20.06 - Waiting4beans
30.06 - Tygryseczek
01.07 - Moniqaa

03.07 - Neta81

Moniqaa dzięki bardzo za link, wejdę i poczytam, właśnie nadrabiam zaległości w czytaniu tutaj, doszłam do info, że Na_ratunek nieźle tutaj nawywijała..Ciekawe czy teraz tu zagląda.. A co do płci dziecka to u nas w rodzinie jest tak, że rodzą się sami chłopcy. I każda para po cichu marzy o dziewczynce. wiadomo jak będzie chłopiec to też będziemy się bardzo cieszyć, w końcu to będzie nasz skarb, nasza malutka perełka.. To się rozmarzyłam :rofl2:

Doska to trzymamy kciuki za fasolkę i oby ta fasolka była upragnioną dziewczynką :tak: &&&&&&&&&&&&&

A tak właściwie to co tu taka cisza? :cool:

Przepraszam, że tylko tak o sobie piszę ciągle, ale czytam Was i jestem na bieżąco ;-)

Chciałam tylko podziękować za miłe słowa i powiedzieć, że byłam dzisiaj na izbie przyjęć drugiego szpitala i okazało się, że krwawię z nadżerki (jak dla mnie to plamienie, a nie krwawienie, ale ok) i pęcherzyka nie widać jeszcze na USG. Jakby było widać, to pewnie bym została w szpitalu.
Na chwilę obecna mam jutro powtórzyć betę i z wynikiem zaraz do poradni patologii ciąży. Czytałam troszkę na forum, ze te "krwawienia" z nadżerki to nic groźnego i wystarczy luteina i duphaston lub coś podobnego, więc jestem dobrej myśli. Przestałam się stresować, troszkę się uspokoiłam, bo mam plan działania na jutro.
Mam nadzieję, ze beta ładnie podskoczy i że bedzie ok....Jestem ciekawa jaki wynik powinien być po 4ech dniach. Zaczynałam od 88 bodajże...Pewnie ok 1200 będzie co myślicie??

ni_kusia wszystko będzie dobrze napewno, ważne że to nic z dzidziusiem:-)
ja cały wieczór leżę mam bóle w lewej pachwinie więc trochę odpoczywam.
wszystkie ciągle się czymś martwimy :) chciałabym żeby termin lekarza się zbliżył i żeby było wszystko OK. Do tego ten żółtawy śłuz, niewiem czy to dobrze czy niedobrze :/

ni_kusia wszystko będzie dobrze napewno, ważne że to nic z dzidziusiem:-)
ja cały wieczór leżę mam bóle w lewej pachwinie więc trochę odpoczywam.
wszystkie ciągle się czymś martwimy :) chciałabym żeby termin lekarza się zbliżył i żeby było wszystko OK. Do tego ten żółtawy śłuz, niewiem czy to dobrze czy niedobrze :/

Dobrze napisałaś, że to nic z dzidziusiem :)
Ty też odpoczywaj ;)
Ja co do śluzu nie pomogę, bo mam raz beżowy, raz różowy....szkoda gadać.
Idę do łóżeczka na zasłużone lenistwo, trzymajcie się dzielnie;-)

reklama
ni_kusia wszystko będzie dobrze, tylko słońce się nie denerwuj, odpoczywaj, zrób sobie dzień lenia ;) u mnie jeżeli chodzi o śluz to chyba też już widziałam wszystkie kolory "tęczy śluzowej" :eek: właśnie czekam na mężusia i doczekać się nie mogę ;/ OOO już jest no to sexik :D ja uciekam panienki ;);)

Do góry