reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

reklama
Mrowkaa ja używałam owulacyjnych Vitam i Test LH Owulacyjny, oba polecam bo pokazywały owulacje a te drugie okazały się moje szczęśliwe w tym cyklu ;)
i nie sa one z tych droższych tylko z tych tańszych paskowych:-)

Elmo2 u mnie dziś 11 dpo i chyba też nie wytrzymam do weekendu z testowaniem.
Mrowkaa nie poddawaj się, wiesz ja też powinnam być w sumie staraczką kwietniową ale jakoś sie nie powiodło... więc zaczęłam w maju od początku bo tak prościej :) trzymam za Ciebie kciuki i życzę owocnego kolejnego cyklu i bezustannego przytulania :) ciepłe pozdrowienia dla Ciebie!

Ulika to rzeczywiscie jedziemy na jednym wózku ;-) Ja probuje jutro bo nie wytrzymam. Ale dla mnie ten test moze byc negatywny byle tylko @ nie przyszla :-)

Dzięki dziewczyny. Elmo2- testy polecone przez Ciebie już zamówilam, oby były dla mnie szczęśliwe w tym cyklu:) Czekam tylko aż @ przyjdzie....bo nie ma jej i nie ma...a chciałabym zacząć już nowe przygotowania.

Mrówka a uzywalas kiedys testów? Pamietaj testujesz po conajmniej 2-3 godz bez picia, najlepiej 2 razy dziennie ale nie z porannego moczu bo wynik moze byc falszywy. Życze powodzenia :tak:

Elmo2 - dzięki za radę :) czytałam wstępnie w instrukcji jak się tego używa,bo wcześniej nigdy tego nie robiłam. Najgorsze jest dla mnie jedynie to,że mam pracę w różnych godzinach- czasem również w nocy i przez to mój organizm jest ciągle rozstrojony... dlatego chcę sobie pomóc testami bo z obliczeń jak widać nie wychodzi...

Ni_kusia koniec z zadręczaniem się myślami. Masz dużo odpoczywać i się nie stresować. &&& za to by plamienie szybko ustało i by wszystko było dalej OK.

Mrowkaa przykro mi :-( Nowy cykl na pewno będzie lepszy. Trzymam kciuki &&&&

Elmo w Tobie moja nadzieja :tak: Czekam na te Twoje dwie kreski :tak: Masz mieć je ciemne i grubaśne :tak: Trzymam kciuki &&&&&

|| Anna2101 , Katherinne , Delewarre , Dominisia875 , Małkus , Agaawa, Asicka3, Ni_kusia
09.06 - Ulika
10.06 - Elmo2
12.06 - Hai24
18.06 - Ewka358
20.06 - Waiting4beans
30.06 - Tygryseczek
01.07 - Moniqaa

03.07 - Neta81

Ps. W wyniku USG szyi doczytałam, że w jednym z płatów tarczycy jest torbiel 2mm i teraz mam zagryzkę czy coś z tym dalej robić, czy jest to jest i się nią nie przejmować...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry