reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

reklama
Mrowkaa ja używałam owulacyjnych Vitam i Test LH Owulacyjny, oba polecam bo pokazywały owulacje a te drugie okazały się moje szczęśliwe w tym cyklu ;)
i nie sa one z tych droższych tylko z tych tańszych paskowych:-)

Elmo2 u mnie dziś 11 dpo i chyba też nie wytrzymam do weekendu z testowaniem.
Mrowkaa nie poddawaj się, wiesz ja też powinnam być w sumie staraczką kwietniową ale jakoś sie nie powiodło... więc zaczęłam w maju od początku bo tak prościej :) trzymam za Ciebie kciuki i życzę owocnego kolejnego cyklu i bezustannego przytulania :) ciepłe pozdrowienia dla Ciebie!

Ulika to rzeczywiscie jedziemy na jednym wózku ;-) Ja probuje jutro bo nie wytrzymam. Ale dla mnie ten test moze byc negatywny byle tylko @ nie przyszla :-)

Dzięki dziewczyny. Elmo2- testy polecone przez Ciebie już zamówilam, oby były dla mnie szczęśliwe w tym cyklu:) Czekam tylko aż @ przyjdzie....bo nie ma jej i nie ma...a chciałabym zacząć już nowe przygotowania.

Mrówka a uzywalas kiedys testów? Pamietaj testujesz po conajmniej 2-3 godz bez picia, najlepiej 2 razy dziennie ale nie z porannego moczu bo wynik moze byc falszywy. Życze powodzenia :tak:

Elmo2 - dzięki za radę :) czytałam wstępnie w instrukcji jak się tego używa,bo wcześniej nigdy tego nie robiłam. Najgorsze jest dla mnie jedynie to,że mam pracę w różnych godzinach- czasem również w nocy i przez to mój organizm jest ciągle rozstrojony... dlatego chcę sobie pomóc testami bo z obliczeń jak widać nie wychodzi...

Ni_kusia koniec z zadręczaniem się myślami. Masz dużo odpoczywać i się nie stresować. &&& za to by plamienie szybko ustało i by wszystko było dalej OK.

Mrowkaa przykro mi :-( Nowy cykl na pewno będzie lepszy. Trzymam kciuki &&&&

Elmo w Tobie moja nadzieja :tak: Czekam na te Twoje dwie kreski :tak: Masz mieć je ciemne i grubaśne :tak: Trzymam kciuki &&&&&

|| Anna2101 , Katherinne , Delewarre , Dominisia875 , Małkus , Agaawa, Asicka3, Ni_kusia
09.06 - Ulika
10.06 - Elmo2
12.06 - Hai24
18.06 - Ewka358
20.06 - Waiting4beans
30.06 - Tygryseczek
01.07 - Moniqaa

03.07 - Neta81

Ps. W wyniku USG szyi doczytałam, że w jednym z płatów tarczycy jest torbiel 2mm i teraz mam zagryzkę czy coś z tym dalej robić, czy jest to jest i się nią nie przejmować...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry