reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

Moniqa to może i dobrze, że zapomniałaś termometru...bo nie będziesz się stresować tempką a ja czekam na Twój wynik:)

Ni_Kusia Kochana wklejaj zdjęcie a ja już GRATULUJĘ!!!!!!!!! PIĘKNIE KOCHANA!!!!

reklama
Jutro lecę na betę, żeby potwierdzić...

Poniżej zdjęcie ;-)

DSCF0953.jpg

Załączniki

• DSCF0953.jpg
    DSCF0953.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 36
  • DSCF0953.jpg
    DSCF0953.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnia edycja:
Dziewczyny, ja ciągle nie wierzę.... Musiałam zafasolkować w przytulanku w 23dc...Nie wierzyłam w to, a jednak cuda się zdarzają ;)
Jak odbiorę wyniki betki jutro Wam napiszę....

We wtorek zabieram mężusia do kawiarenki i chcę mu powiedzieć...W to samo miejsce, co się zaręczyliśmy...Kupię małe skarpeteczki zapakuję i mu wręczę ;-)

Nikusia moje wielkie gratulacje!
Colormania trzymam kciuki za kolejny cykl!
Dominisia mnie tak odrzucalo od wszystkiego w ciązy masakra to byla jakas.
Monia czekam na Twoja jutrzejsza tempke w takim razie :tak:
Dziewczyny w ktorym dniu cyklu warto zrobic bete aby byla w miare wiarygodna?
Katherinne w ktorym to dniu cyklu robilas co mialas wynik bodajze 16??? U mnie jutro 9 dzien po owu, jesli zagniezdzenie teoretycznie bylo 5 dnia po owu to czy warto isc na bete? Umieram z ciekawosci co tam sie dzieje... Małkus w sumie juz 9 dnia po owu miala pozytywny test sikany ale ja na taki za szybko nie licze. Poszlabym na bete ale czy to nie za wczesnie?

ni_kusia gratulacje !!! Nawet nie wiesz jak sie cieszę...jest nas coraz więcej.
piękne dwie kreseczki! no więc teraz wszystkie w zdrowiu sie trzymajmy :)
a naszym staraczkom którym niestety się teraz nie udało-kolejnych owocnych cykli
:-)

reklama
ni_kusia Super, że sie udalo. Gratululacje!!!:-):-) Daj znac jutro jak tam betka... :tak:

Mam nadzieje, ze i ja niedlugo dolacze do zafasolkowanych i mam nadzieje, ze bedzie to w lipcu. A my wybralismy juz z Mezem nasza wakacyjna destynacje i padło na Egipt, alez sie ciesze, to zawsze bylo moje marzenie, ale z Małą nie chciałam tam leciec bo za gorąco i by się tylko męczyła, więc zostaje z rodzinką w Polsce. :tak:

Do góry