reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

Agaawa, mam nadzieję,że i mnie się poszczęści tak jak Tobie:) Z jednej strony tak bardzo tego pragnę a z drugiej nie mogę uwierzyć że naprawdę mogło się udać... szok :)

reklama
Nikusia, Mrowkaa gratuluje :)))

mialam testowac ale sensu nie bylo- na papierze rozowe plamienie, wiec do wieczora @ przylezie pewnie. ponadto zaczely mnie bolec piersi. zatem nie tym razem niestety :( i tak z miesiaca na miesiac trace nadzieje... pewnie z powodu choroby i antybiotyku mi sie spoznil okres o 4 dni.
Szykuje sie do pracy.milego dnia :)

Przykro mi neta. Ale teraz możesz zacząć nowy cykl staranek :-)

Ja zdążyłam zakupić 30 szt. testów owulacyjnych i się nie przydadzą...

Dzisiaj z rana test też pozytywny. Lece dziś na betę i wieczorem dam znać :)

Kurcze ja pójdę dopiero na betę w następny poniedziałek bo ten tydzień w pracy mam na 7.30 i nie mam jak:wściekła/y:
Doradźcie mi dziewczyny czy lepiej jest zrobic bete a później po 48h powtórzyć czy może lepiej po 72h powtórzyć??

Bete powtorz po 48.

Mrowka, gratulacje :)

Neta, przykro mi :( Moze pora sie przejsc do lekarza i zapytac, co sie dzieje i czemu to tyle czasu trwa? Caly czas trzymam za Ciebie kciuki. Musi sie w koncu udac.

Dzięki katherinne, tak zrobię:)
Cholera siędze w pracy i się steruję bo brzuch mnie boli a poprzednim razem poroniłam w pracy:-(
8 godzin na tyłku patrząc się w monitor bez chwili ruchu-wszystko boli i mam już stresa że sytuacja się powtórzy!
Wiem że powinnam być dobrej myśli :) staram się przynajmniej ale nie wychodzi :/

Mrówka Nikusia GRATULACJE!
Neta przykro mi
Katherinne dzieki za info. Jak samopoczucie u Ciebie?
Moniqa czekam na Twoja tempke i wiesci od Ciebie?
Dominisia a Ty jak sie czujesz?

Ja to chyba sie wykoncze z tego czekania, jeszcze caly tydzien :eek:

Miłego dnia!

Neta81 Szkoda:( ale zobaczysz @ szybko się skończy i kolejne staranka przed Wami:)

Elmo2 ja niestety nie czuję się od kilku dni najlepiej...strasznie mnie mdli...wczoraj skończyło się to wizytą nad kibelkiem..;/ ...dzisiaj o 17.45 mam wizytę u gina...już nie mogę się doczekać:)

Poza tym oczywiście PADA DESZCZ!!! A moje dziecko chyba się z tego powodu zapłacze...nudzi mu się w domku...nie chce mu się już kolorować, pisać...bawić, oglądać...chce iść na dwór....jak tak dalej będzie to rzeczywiście go ubiorę...dam parasol i pójdziemy na chwilkę chociaż...

Eh...dziękuje Wam,ale z tymi gratulacjami to chyba za szybko...zrobiłam dziś powtórny test (innej firmy) i wyszedł negatywny. Cóż...@ dalej nie ma. Zobaczymy....albo przyjdzie albo powtórzę test znowu za 2 dni... :(:(:(

reklama
Do góry