reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

Agaawa, mam nadzieję,że i mnie się poszczęści tak jak Tobie:) Z jednej strony tak bardzo tego pragnę a z drugiej nie mogę uwierzyć że naprawdę mogło się udać... szok :)

reklama
Nikusia, Mrowkaa gratuluje :)))

mialam testowac ale sensu nie bylo- na papierze rozowe plamienie, wiec do wieczora @ przylezie pewnie. ponadto zaczely mnie bolec piersi. zatem nie tym razem niestety :( i tak z miesiaca na miesiac trace nadzieje... pewnie z powodu choroby i antybiotyku mi sie spoznil okres o 4 dni.
Szykuje sie do pracy.milego dnia :)

Przykro mi neta. Ale teraz możesz zacząć nowy cykl staranek :-)

Ja zdążyłam zakupić 30 szt. testów owulacyjnych i się nie przydadzą...

Dzisiaj z rana test też pozytywny. Lece dziś na betę i wieczorem dam znać :)

Kurcze ja pójdę dopiero na betę w następny poniedziałek bo ten tydzień w pracy mam na 7.30 i nie mam jak:wściekła/y:
Doradźcie mi dziewczyny czy lepiej jest zrobic bete a później po 48h powtórzyć czy może lepiej po 72h powtórzyć??

Bete powtorz po 48.

Mrowka, gratulacje :)

Neta, przykro mi :( Moze pora sie przejsc do lekarza i zapytac, co sie dzieje i czemu to tyle czasu trwa? Caly czas trzymam za Ciebie kciuki. Musi sie w koncu udac.

Dzięki katherinne, tak zrobię:)
Cholera siędze w pracy i się steruję bo brzuch mnie boli a poprzednim razem poroniłam w pracy:-(
8 godzin na tyłku patrząc się w monitor bez chwili ruchu-wszystko boli i mam już stresa że sytuacja się powtórzy!
Wiem że powinnam być dobrej myśli :) staram się przynajmniej ale nie wychodzi :/

Mrówka Nikusia GRATULACJE!
Neta przykro mi
Katherinne dzieki za info. Jak samopoczucie u Ciebie?
Moniqa czekam na Twoja tempke i wiesci od Ciebie?
Dominisia a Ty jak sie czujesz?

Ja to chyba sie wykoncze z tego czekania, jeszcze caly tydzien :eek:

Miłego dnia!

Neta81 Szkoda:( ale zobaczysz @ szybko się skończy i kolejne staranka przed Wami:)

Elmo2 ja niestety nie czuję się od kilku dni najlepiej...strasznie mnie mdli...wczoraj skończyło się to wizytą nad kibelkiem..;/ ...dzisiaj o 17.45 mam wizytę u gina...już nie mogę się doczekać:)

Poza tym oczywiście PADA DESZCZ!!! A moje dziecko chyba się z tego powodu zapłacze...nudzi mu się w domku...nie chce mu się już kolorować, pisać...bawić, oglądać...chce iść na dwór....jak tak dalej będzie to rzeczywiście go ubiorę...dam parasol i pójdziemy na chwilkę chociaż...

Eh...dziękuje Wam,ale z tymi gratulacjami to chyba za szybko...zrobiłam dziś powtórny test (innej firmy) i wyszedł negatywny. Cóż...@ dalej nie ma. Zobaczymy....albo przyjdzie albo powtórzę test znowu za 2 dni... :(:(:(

reklama
Do góry