tygryseczek
Staraczka
Moniqaa ja czekam do wtorku a dzis ide na noc do pracy im po kolei 2 nocki wiec nie bede miala czasu myslec o ciazy testach itd itd..... ale bardzo bym chciala...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli chodzi o auto to mój ojciec ma Forda Galaxy i też jest zadowolony. Tyle, że to jak dla mnie już autobus, a nie samochód Dominisia moje autko też już leciwe i małe, ale co tam bardzo je lubię i jak pojawi się dzidziuś to mąż zacznie chodzić pieszo, chyba że odważy się usiąść na "ławeczce" z tyłu
Kurczę Kobietki jak ja bym chciała już zatestować.... wiem, że to bez sensu ale...
dominisia My mielismy zafire b, byla naprawde super, duza, pojemna super sie jezdzilo, bylismy z niej bardzo zadowoleni A powiedz mi w ktorym dc wyszedl Ci pierwszy pozytywny test?
Właśnie się zastanawiamy nad nią, no bo jest pojemna i w dobrych pieniążkach można ją kupić..a jeśli chodzi o eksploatację?? Droga w utrzymaniu?? i jak z awaryjnością??
To może te po 26 dniach wychodzą jak zafasolkowanie następuje zaraz na początku cyklu..a te z 2giej polowy wychodzą po terminie...@ aa tak to sobie jakoś wymyśliłam
wiadomo im większe auto tym więcej probloemów. Na trasie mało pali gorzej po mieście, opony są drogie, nam się póki co odpukać nie zepsuła ani razu