reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

ewka358 nie martw się, zaczynasz nowy cykl staranek :) Nowe nadzieje i miesiąc wspaniałych przytulanek :)

Jak mi się pierwszy raz zakręciło w głowie to nic nie pomyślałam, 2gi i 3ci też nie, bo na zmiany pogody czasem mi się robiło tak, ale mniej. Ale teraz jak mnie zarzuca po sklepie, w pracy to nie jest normalne...Eh zobaczymy...Muszę zastosować mechanizm wyparcia :happy2: bardziej intensywnie :-)

reklama
colormania ja jednak myślę, że te testy nie oszukują.
A co do mnie to już sama nie wiem boję się, że znowu coś będzie nie tak. Chyba w tym cyklu zacznę mierzyć tempke bo bazuję tylko na śluzie i trochę na szyjce (dopiero się uczę). Wydawało mi się, że owu miałam w 10dc bo był przeźroczysty śluz ale tylko jeden raz rano go widziałam, a później już był taki rzadki i białawy może miałam cykl bezowulacyjny? :-( już sama nie wiem.
:baffled:

ni_kusia to może odwiedziłabyś lekarza? Jeżeli tak często Ci się to zdarza? Sama nie wiem, jeżeli to ciąża to ten objaw jak najbardziej pasuje.

Colormania Kochana Nasza...rzeczywiście cossik tam widać:) ale dla pewności powtarzaj testy albo po prostu betka:) ja tak robiłam aż do nia spodziewanej @...i rzeczywiście co dzień krecha ciemniejsza:)

Ewka358 byle do przodu...pomyśl ile seksików przed Tobą i Twoim:) hhee...a @-szona wygonimy w przyszłym miesiącu na conajmniej 10 miesięcy!!!

ni_kusia a kiedy @ ma być??? Może Maleńki Cudzik?? oszywiście ściskam &&&&&&&&!!!!!

Babygg w takim razie trzymam &&& za wizytę u Gina:) i oczekuję wieści co i jak:) jutro rano może powtórz test dla lepszej orientacji:)

Wiem, że nie odczytuje się wyników po 15 minutach :happy2: ale po godzinie sprawdzałam czy kreska nie zniknęła i ruga kreska jest dużo ciemniejsza niż wcześniej, więc może coś naprawdę jest na rzeczy:-)

Wiem, że nie odczytuje się wyników po 15 minutach :happy2: ale po godzinie sprawdzałam czy kreska nie zniknęła i ruga kreska jest dużo ciemniejsza niż wcześniej, więc może coś naprawdę jest na rzeczy:-)

KOCHANA JA WIERZĘ WIERZĘ WIERZĘ WIERZĘ!!!! NA 100% jest coś na rzeczy a raczej Ktoś Malutki pod serduszkiem:) czekamy na zdjęcia!!!:)

ni_kusia Ja testuje we wtorek raniutko, takze jestesmy razem, bede trzymala kciuki!!!:tak:

ewka W takim razie powodzenia, w tym cyklu musi sie udac!:tak:

colormania Oby tak własnie było!:tak: Powtorz moze jeszcze jutro test...

Uff wypieki skonczone, padam na buzie... Kreci mi sie w glowie i mdli mnie juz od tych wszystkich zapachów...

Myślę, że jeżeli te testy sobie ze mnie żartują, to skończę się starać. Zrobię sobie przerwę, zmienię pracę, popracuje nad wagą i wtedy może. Mam cichutką nadzieję, że coś się jutro stanie ;-)

Dziewczyny coś czuje ze nam się poszczęści :) będzie dużo fasolek juz niebawem :-D
Ja wstrzymam się z pójściem do lekarza do środy. Mycha05 to testujemy razem :)
Colormania trzymam kciuki,zdawaj relacje na bieżąco :)
A co do naszej reszty,zaciskam kciuki :D

reklama
Colormania ja proponuję zrobić test z porannego moczu. Trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&

Dominisia - ja też zawsze czytam do połowy i widzę co chcę. Chociaż wiesz... może to dobry znak, że wyczytałaś u mnie dwie kreski :tak:

Ewka teraz zaczyna się Twój szczęśliwy cykl! :tak:

Do góry