reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

reklama
Moniqa Kochana i tego życzę Ci z całego serduszka:)!!!! Więc CZEKAMY!!!:)

Kochane Moje Kobitki:) zmykam śpikać...bo mnie sie dosłownie zaraz powieki skleją:)....zyczę cudownych snów...owocnych staranek...dla tych co "poszczą" tak jak ja:)-->miekkiej podusi i kołderki:)

Na koniec dnia odkopałam naszą listę :-D

Za te co jeszcze nie testowały lub testowały ale z jedną krechą, a nie mają @ mocno trzymam kciuki &&&&&&&&&&

Miłych snów Kobietki :tak:

|| Anna2101, Katherinne, Delewarre , Dominisia875
22.05 - Colormania
23.05 - Agaawa
24.05 - Waiting4beans
25.05 - Karola1989-21
26.05 - Ewka358
27.05 - Ni_kusia
28.05 - Tygryseczek
28.05 - Mycha05
03.06 - Neta81
04.06 - Moniqaa
10.06 - Elmo2
12.06 - Hai24

20.06 - Sandra_best

Cześć dziewczyny @ się rozkręciła na całego więc zmieniam swój termin testowania ;-)

|| Anna2101, Katherinne, Delewarre , Dominisia875
22.05 - Colormania
23.05 - Agaawa
24.05 - Waiting4beans
25.05 - Karola1989-21
27.05 - Ni_kusia
28.05 - Tygryseczek
28.05 - Mycha05
03.06 - Neta81
04.06 - Moniqaa
10.06 - Elmo2
12.06 - Hai24
18.06 - Ewka358

20.06 - Sandra_best

Wpisałam się na 18.06 (27dc) obecny miał 22 więc wzięłam ten najdłuższy żeby mnie nie kusiło :)

Witam porannie :-)

Pewnie niektóre z Was jeszcze tulą podusię ;-) Zaraz jadę Łobuzy odwieźć do przedszkola/zerówki. @ nadal nie ma, ale boli brzuch jakby niedługo miała się zacząć. Choć taki ból + te plamienia mam już 3 dzień :szok:
Wątpię, by była to ciąża.. po tych testach jakoś straciłam wiarę.
Na 10.40 mam wizytę i wszystko się wyjaśni. To 35 dzień cyklu, więc obawiam się, że po hormonach (Evra) zaczyna się szaleństwo. Poproszę gina o skierowanie na badanie hormonów.

Za wszystkie Staraczki trzymam mocno &&&&&&&&

Cześć Dziewczyny :-)
Jakaś dziwna rzecz z tymi testami, bo znowu miałam 2 kreski a po upływie 10 minut 2 kreska zniknęła. Ale temperatura mocno skoczyła, testy owulacyjne pozytywne, mdłości niesamowite nawet przed snem i ból, tj. kłucie w pochwie przy siadaniu lub śmianiu.
Nie wiem czy przez weekend wpadnę, tak więc życzę Wam udanego weekendu i pozytywnych rozwiązań ;-)

Witajcie dziewczyny,

Babygg
daj koniecznie znać co po wizycie ;) Trzymam kciuki :-)

colormania jakbyś postąpiła zgodnie z instrukcja obsługi testu, to nie zwróciłabyś uwagi, że ta kreska zniknęła ;) Nie zmienia to jednak faktu, że chyba nie powinna znikać :) Może fasolka bawi się z Tobą w chowanego :-)

Przesyłam Wam na dzisiaj pozytywne fluidki ;-) Mi jakoś humorek dopisuje od rana :-)

Aaaaa dzisiaj moja córcia kończy 4 latka, co prawda o 17.21 dopiero, ale pewnie ten fakt jakoś nastroił mnie pozytywnie :-)

reklama
Do góry