reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

To podziwiam ;) Jak u mnie jakikolwiek test zalegał w domu, to nie było możliwości, by nie sprawdzić, czy czasami nie jest jakiś zepsuty ;)

Dominisia, test owulacyjny Colormanii :)

Ja już głupieję do reszty. Wczoraj różowy śluz, dzisiaj rano to samo, a teraz brązowy. Oczywiście tylko na papierze :szok: Już kilka razy (po każdej akcji pt. "plamienie") miałam ochotę odwołać jutrzejszą wizytę, bo byłam pewna, że @ się rozhuśta...

reklama
Dominisia tak jak pisze Babygg to Colormania pisała o pozytywnym teście.
Na moje testy za wcześnie, chociaż dwa razy mi nie mówcie :-p To kiedy najwcześniej może zagnieździć się zarodek?? ;-)

Ja nigdy na @ nie czekałam. Zawsze miałam ją jak w zegarku, więc wiedziałam do przodu, że to ten dzień :tak: Hmmm... a nie jednak raz czekałam... przed ślubem :-D Zaplanowałam termin ślubu, zamówiłam salę i księdza, a dopiero potem sprawdziłam kalendarz. I co i zonk.... Dokładnie w dzień ślubu miałam dostać @... ile ja się naczytałam jak ją przyspieszyć/opóźnić :-D Na szczęście (chyba ze stresu) przyszła kilka dni wcześniej :tak: Chyba wtedy po raz pierwszy @ mnie tak strasznie ucieszyła :-D:-D:-D
A teraz... teraz tak jak piszesz mi się dłuży.... Chciałabym już zatestować...

Dominisia a jak Ty się czujesz? Kolejny paw już był?? :ninja2:

Dominisia tak jak pisze Babygg to Colormania pisała o pozytywnym teście.
Na moje testy za wcześnie, chociaż dwa razy mi nie mówcie :-p To kiedy najwcześniej może zagnieździć się zarodek?? ;-)

Ja nigdy na @ nie czekałam. Zawsze miałam ją jak w zegarku, więc wiedziałam do przodu, że to ten dzień :tak: Hmmm... a nie jednak raz czekałam... przed ślubem :-D Zaplanowałam termin ślubu, zamówiłam salę i księdza, a dopiero potem sprawdziłam kalendarz. I co i zonk.... Dokładnie w dzień ślubu miałam dostać @... ile ja się naczytałam jak ją przyspieszyć/opóźnić :-D Na szczęście (chyba ze stresu) przyszła kilka dni wcześniej :tak: Chyba wtedy po raz pierwszy @ mnie tak strasznie ucieszyła :-D:-D:-D
A teraz... teraz tak jak piszesz mi się dłuży.... Chciałabym już zatestować...

Dominisia a jak Ty się czujesz? Kolejny paw już był?? :ninja2:

Proszę wybaczyć kobiecie ciężarno-slepej....no bo ja tak czekam u Was na te 2 kreski że czytam co chcę, i rozumię jak chcę...eheh...teraz tym bardziej ściskam &&&&:) hehe...

A dziś pawia nie było...może odpuściły?? heh...za to mdli mnie rano
A tak to ok...cycuchy zaczęły znów pobolewać...sikusiać co chwilkę chodzę....i głodna jak wilk jestem...ale muszę się ograniczać...

Ja też chcę żebys już zatestowała!!!
I nawet nie wiecie jak dłuzy mi się to Wasze oczekiwanie na testy!!!! " jak to godo moja oma...jerona kandego...wiela to jeszcze czekać byda???" :) :)

Dziewczyny jakbym miała teściora w domu to pewnie i wcześniej bym go zrobiła, a tak codziennie jestem w sklepie i przy kasie widze, że te testy na mnie patrzą i wołają, ale nie posłuchałam się ani razu i nie kupiłam :tak: Obiecałam sobie, że zrobie to w poniedziałek i tak też musi być;-)

Ojj ja ostatnio też mam wilczy apetyt, a raczej wymyślam co bym zjadła. Męza nie ma cały dzień w domu, a ja z nudów podjadam:zawstydzona/y: Dziś na szczęście mam zajęcie na popołudnie, musze zrobic 2 ciasta na jutrzejsze urodzinki, więc czas zleci, jutro dzień fajny, bo urodzinowy to pewnie też szybko zleci i zostaną tylko 3 dni ufff...:-)

Ostatnia edycja:
tygryseczek A kiedy mialas ostania @? Ilu dniowe masz cykle? Widze, ze mamy testowac tego samego dnia:tak:
Ja w pierwszej ciazy mialam meeega ochote na zelki:tak:

reklama
Czytam Was i widzę siebie. Mogłabym nic innego nie jeść niż słodycze. Niestety jest taka pora roku, więc codziennie wciągam lody :zawstydzona/y: Rano jak się obudziłam, żeby zmierzyć temperaturę to zanim się położyłam dalej spać musiałam coś zjeść bo tak mnie mdliło i mdli w ciągu dnia jak robię się głodna :baffled:

Do góry