reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

Czesc dziewczyny

Dominisia @ juz napewno nie przyjdzie :-D

Katherine serio? moze tak byc we hcg nie bedzie w moczu? :szok:

Mycha ja tez mieszkam sama juz od 3 lat co prawda tylko 200km od rodzicow ale zawsze sama :-D

Eh u mnie chyba nic z tego.... z taka tempka? no chyba ze jeszcze skoczy......Karola zazdrosze ci tempki :zawstydzona/y:

zaraz wam wzuce zjdiecie dzisejszego testu, dlabym sobie reke uciaac ze tam cos jest ale naprawde trzeba sie wpatrzec.... no coz... powtorze w poniedzialek cyba ze @ bedzie

reklama
Wlaśnie skończyłam sprzątać...Mążu rano kurze powycierał przed pracą i w kuchni naczynia do zmywarki zaladowal a co się nie zmieścilo to pozmywal:) mnie "tylko" podlogi zostały...

Mały ciągle chce na ręce...a ja nie wiem co mam już mowić....jeszcze żeby nie ważyl zbyt dużo ale ma 17,5 kg więc jest co dźwigać..

I patrzy na mnie tymi swoimi maślanymi oczętami i prosi "Mamuś, co już nie jestem malym dzidzią??...nie chcesz mnie na rączki wziąć?? "

@Na_ratunek to nie tak, że Hcg nie ma w moczu tylko stężenie jest za niskie aby wyłapał go standardowy test ciążowy. Jeśli masz test czuły od 10 mIU/ml, to nie wykryje wzrostów stężeń pomiędzy normą 5 i wartościami powyżej normy do 9,99 mIU/ml. Czyli nie ustali ciąży w pierwszych tygodniach. Dlatego właśnie lepiej zrobić badanie z krwi bo jest dokładniejsze. Wydaje mi się zresztą, że standardem jest wykonywanie bety nawet po pozytywnym wyniku testu ciążowego dostępnego w aptekach.

@Dominisia mocno Trzymam kciuki żeby @ nie przyszła :-)

Ostatnia edycja:
20130518_091955_opt.jpg

20130518_091955_opt.jpg

Makota standartem tutaj jest nie potwierdzanie ciazy do 12 tygodnia... bete naprawde malgo ktorzy lekarz zrobi.
Mecze sie z fotkami ale zaraz wstawie

Załączniki

• 20130518_091955_opt.jpg
    20130518_091955_opt.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 84
  • 20130518_091955_opt.jpg
    20130518_091955_opt.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 84
Ostatnia edycja:
Kochana ja też tam rzeczywiście widzę drugą krechę...jest to bladzioch ale myślę, że dlatego iż jeszcze to stężenie nie jest wysokie...zrób znów jutro albo za 2 dni:) OJ PACHNIE MI TU FASOLCIĄ:)

Kobieto...Kocham cie!! :-D bo juz myslalam ze powinnam isc do okulisty.... na zywo troche lepiej wyglada... powtorze w poniedzialek :tak:
nie chce sie jeszcze cieszyc i podniecac ale lekka nadzieja...ah duza nadzieja jest
Kurcze lepiej widac jak sie nie klinknie w zdjecie.... :-D

06.05 - Anna2101 - test pozytywny!:))
14.05 - Katherinne - beta 09.05 = 11,7
15.05 - Delewarre - dwie krechy :)
18.05 - Sandra_best
21.05 - Dominisia875 - dwie krechy :)
21.05 - Na_Ratunek
22.05 - Colormania - jest bladzioch :)
23.05 - Agaawa
24.05 - Waiting4beans
26.05 - Ewka358
27.05 - ni_kusia
28.05 - Tygryseczek
28.05 - Mycha05
03.06 - Neta81
03.06 - Moniqaa
10.06 - Elmo2
11.06 - -kasieczek-
12.06 - Hai24

Ostatnia edycja:
Kochana rzeczywiście lepiej widać jak nie klikasz:) ale ja tam widzę nieśmiałą kreseczke:) i oczywiście trzymam
&&&&&&&& żeby kreseczka ciemniała:)

Ja od czwartku codziennie robię test...mam ten sam syndrom co Ty...muszę coś obsikać:):-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kochana pięknie pięknie!!!

reklama
Oto testy: pierwszy juz wyblakł dość mocno...choź na forum wrzuciłam jak zrobiła go...drugi z wczoraj...ale to test z nie pierwszego moczu....i dzisiejszy z porannego moczu:)

Załączniki

• 100_2829.jpg
    100_2829.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 58
Do góry