reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

Czesc dziewczyny

Dominisia @ juz napewno nie przyjdzie :-D

Katherine serio? moze tak byc we hcg nie bedzie w moczu? :szok:

Mycha ja tez mieszkam sama juz od 3 lat co prawda tylko 200km od rodzicow ale zawsze sama :-D

Eh u mnie chyba nic z tego.... z taka tempka? no chyba ze jeszcze skoczy......Karola zazdrosze ci tempki :zawstydzona/y:

zaraz wam wzuce zjdiecie dzisejszego testu, dlabym sobie reke uciaac ze tam cos jest ale naprawde trzeba sie wpatrzec.... no coz... powtorze w poniedzialek cyba ze @ bedzie

reklama
Wlaśnie skończyłam sprzątać...Mążu rano kurze powycierał przed pracą i w kuchni naczynia do zmywarki zaladowal a co się nie zmieścilo to pozmywal:) mnie "tylko" podlogi zostały...

Mały ciągle chce na ręce...a ja nie wiem co mam już mowić....jeszcze żeby nie ważyl zbyt dużo ale ma 17,5 kg więc jest co dźwigać..

I patrzy na mnie tymi swoimi maślanymi oczętami i prosi "Mamuś, co już nie jestem malym dzidzią??...nie chcesz mnie na rączki wziąć?? "

@Na_ratunek to nie tak, że Hcg nie ma w moczu tylko stężenie jest za niskie aby wyłapał go standardowy test ciążowy. Jeśli masz test czuły od 10 mIU/ml, to nie wykryje wzrostów stężeń pomiędzy normą 5 i wartościami powyżej normy do 9,99 mIU/ml. Czyli nie ustali ciąży w pierwszych tygodniach. Dlatego właśnie lepiej zrobić badanie z krwi bo jest dokładniejsze. Wydaje mi się zresztą, że standardem jest wykonywanie bety nawet po pozytywnym wyniku testu ciążowego dostępnego w aptekach.

@Dominisia mocno Trzymam kciuki żeby @ nie przyszła :-)

Ostatnia edycja:
20130518_091955_opt.jpg

20130518_091955_opt.jpg

Makota standartem tutaj jest nie potwierdzanie ciazy do 12 tygodnia... bete naprawde malgo ktorzy lekarz zrobi.
Mecze sie z fotkami ale zaraz wstawie

Załączniki

• 20130518_091955_opt.jpg
    20130518_091955_opt.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 78
  • 20130518_091955_opt.jpg
    20130518_091955_opt.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 75
Ostatnia edycja:
Kochana ja też tam rzeczywiście widzę drugą krechę...jest to bladzioch ale myślę, że dlatego iż jeszcze to stężenie nie jest wysokie...zrób znów jutro albo za 2 dni:) OJ PACHNIE MI TU FASOLCIĄ:)

Kobieto...Kocham cie!! :-D bo juz myslalam ze powinnam isc do okulisty.... na zywo troche lepiej wyglada... powtorze w poniedzialek :tak:
nie chce sie jeszcze cieszyc i podniecac ale lekka nadzieja...ah duza nadzieja jest
Kurcze lepiej widac jak sie nie klinknie w zdjecie.... :-D

06.05 - Anna2101 - test pozytywny!:))
14.05 - Katherinne - beta 09.05 = 11,7
15.05 - Delewarre - dwie krechy :)
18.05 - Sandra_best
21.05 - Dominisia875 - dwie krechy :)
21.05 - Na_Ratunek
22.05 - Colormania - jest bladzioch :)
23.05 - Agaawa
24.05 - Waiting4beans
26.05 - Ewka358
27.05 - ni_kusia
28.05 - Tygryseczek
28.05 - Mycha05
03.06 - Neta81
03.06 - Moniqaa
10.06 - Elmo2
11.06 - -kasieczek-
12.06 - Hai24

Ostatnia edycja:
Kochana rzeczywiście lepiej widać jak nie klikasz:) ale ja tam widzę nieśmiałą kreseczke:) i oczywiście trzymam
&&&&&&&& żeby kreseczka ciemniała:)

Ja od czwartku codziennie robię test...mam ten sam syndrom co Ty...muszę coś obsikać:):-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kochana pięknie pięknie!!!

reklama
Oto testy: pierwszy juz wyblakł dość mocno...choź na forum wrzuciłam jak zrobiła go...drugi z wczoraj...ale to test z nie pierwszego moczu....i dzisiejszy z porannego moczu:)

Załączniki

• 100_2829.jpg
    100_2829.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 47
Do góry