reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

reklama
Dominisia piekne sa :tak: mam nadzieje ze ja tez takiej doczekam :tak:

Kochana Dziękuję:)...doczekasz sie doczekasz:)....tylko ja wiem że właśnie to wstrętne czekanie jest najgorsze....bo czy to nie może być juz???

Myślę, że spokojnie jutro i pojutrze znów możesz zatestować...:) no i Ty trzymaj za mnie &&&, żeby moja wstretna @ nie przyszła a ja trzymam kciuki za Ciebie żeby i u Ciebie był spokój z @ na conajmniej 9 miesięcy:)

Kochana Dziękuję:)...doczekasz sie doczekasz:)....tylko ja wiem że właśnie to wstrętne czekanie jest najgorsze....bo czy to nie może być juz???

Myślę, że spokojnie jutro i pojutrze znów możesz zatestować...:) no i Ty trzymaj za mnie &&&, żeby moja wstretna @ nie przyszła a ja trzymam kciuki za Ciebie żeby i u Ciebie był spokój z @ na conajmniej 9 miesięcy:)
mam chyba jeszcze z 6 testow to bede testowac codziennie i przykleje je do jakiej karty hahah :-D

Dominisia kreseczka ładnie ciemnieje :tak: Cieszę się strasznie, że Tobie się udało :tak:
To kiedy mogę oficjalnie gratulować? Chociaż w sumie to po co ja pytam :-p Gratuluję Mamusiu :tak:

Makota nie cofniemy już czasu... jak to mówią co ma być to będzie, mam nadzieję, że szybko uda nam się zobaczyć dwie kreseczki na teście ciążowym i wtedy na pewno zapomnimy o tych naszych rozterkach...

Moniqa ja chyba dopiero wtedy uwierzę, że nam się udało jak @ rzeczywiście nie przyjdzie...bo póki co cały czas myślę "Jak to?? Za pierwszym razem???" bo psychicznie nastawiałam się na długie miesiące starań!! ;/

Dziewczynki zobaczycie, że jak lista leci tak będa 2 krechy:)

Cześć!

Ale optymistycznie na forum! Sandra - a gdzie twoje wyniki? Miałas testować juz, jesteś na liście! Dawaj, napisz coś bo sie niepokoje!

juz nie licytujcie sie tak o ten wiek, bo i tak wiadomo, ze ja najstarsza jestem. W tym roku skończę 36 lat. Ale czuje sie młodo! :))

U mnie tempka wysoko, ale wpisuje ja jako zaburzoną, bo przez te konferencje to śpię krótko i niespokojnie. Ale cycki mnie bolą. I to mocno - dzisiaj w nocy spać nie mogłam. Dzisiaj zastosuje test na męża. Ńic mu nie będę mówiła, ze mnie bolą, zobaczymy, czy żauwazyl, że sa większe. Jesli tak, tzn, ze sobie nie wkrecam:)))

Milego dnia dziewczynki!

hej hej leseczki :)

ja tylko na sekunde bo zapracowana!

DOminisia - nie ma co - fasolinka w brzuszku siedzi :) GRATULACJE!!

NA ratunek - coś widze obiecująco :) &&&!!a czemu piszesz ze obwiasz się reakcji
mamuśki!?

Oj i oby ta lista szła jak leci z dwoma krechami! &&&! za wszytskie!

Dominisia875 cudowne piękne dwie kechy. Aż w brzuszku motylki dostałam tak się cieszę!!! Gratuluje i trzymam &&&. Och ten maj jest cudownym miesiącem!!!

Ja uciekam przy sobocie to mam dużo sprzątania w całym domu :( jutro jak co niedzielę wyjeżdżamy z synusiem gdzieś na plac zabaw więc do poniedziałku!! :tak:

Kasieczek bo moja matka jest nieprzewidywalna :-D z jednej strony gada ze mna o ciuszkach i duperelach z drugiej wiecznie kracze ze tak mlodo to nie najlepiej przed 40stka :-D ale wsumie coraz mniej sie przejmuje... moje zycie... :tak:

Agaawa trzymam kciukasy... piekna masz tempke :tak:

Delewaare patrzalam na twoj wykres i podnosisz mnie na duchu ze z niska tempka mozna byc w ciazy :sorry2:

06.05 - Anna2101 - test pozytywny!:))
14.05 - Katherinne - beta 09.05 = 11,7
15.05 - Delewarre - dwie krechy :)
18.05 - Sandra_best
21.05 - Dominisia875 - dwie krechy :)
21.05 - Na_Ratunek
22.05 - Colormania - jest bladzioch :)
23.05 - Agaawa
24.05 - Waiting4beans
26.05 - Ewka358
27.05 - ni_kusia
28.05 - Tygryseczek
28.05 - Mycha05
03.06 - Neta81
03.06 - Moniqaa
10.06 - Elmo2
11.06 - -kasieczek-
12.06 - Hai24

Ostatnia edycja:
reklama
Agaawa tempka rzeczywiście cudna:) Oby tak dalej!!!:) a mąż z zadowolenia (.)(.) może zapomnieć powiedzieć że są wieksze...więc jak co się nie przejmuj...chłopy tak mają...:)

Kasieczek masz rację...Maj będzie NASZ!!!!:)

Ewka358 Dziękuję Kochana Dziewczyno:)...i życzę udanej zabawy z Synem:) i oczywiście gorącego przytulanka:)

Na_Ratunek masz rację...rodzice zawsze uważają, że my jetseśmy ich małymi dzieciaczkami...ja na szczęście mam starsze rodzenstwo więc mama mi odpuścila kazań typu.za szybko ślub...albo że dziecko....teściowa z kolei byla rozczarowana że jej pierworodny chce rodzinę zakaldać a przecież taki młody jest....(5lat temu) ale teraz widzi, że krzywda mu się przy mnie nie dzieje, więc jest ok:) A co do tempki to przecież może być przez byle co zaburzona więc nie stresuj się nią:) ja cieszę się że na początku cyklu ovu mi padło i nie mierzyłam jej...bo pewnie też bym się ciągle zastanawiala...co prawda wiem, że jeśli piękne marzenie było tylko pieknym snem to wrócę do mierzenia....OBY NIE!!!

A poza tym doslownie mnie zalewa biały lekko lepki śluź....szok nigdy tak nie miałam nawet w pierwszej ciąży...co chwila do łazienki latam sprawdzić czy to nie @...i ciągnie mnie w podbrzuszu....i ten cholernie dziwny posmak...cycuchy są wrażliwsze niż zawsze ale NIESTETY nie urosły!!! Może jeszcze urosna hehe...

a dziś idziemy do znajomych na grila i.....tydzień temu mówie koleżance, że już nie mogę doczekać się zimnego piwka....a tu Klops.....tylko jak się wywinąć z tego?? Muszę pościemniać...bo nie chcę im nic mówić jeszcze dopóki do lekarza nie pójdę....

Rany ale się rozpisałam dziewuszki moje UKOCHANE!!!!

Do góry