reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

reklama
Dominisia piekne sa :tak: mam nadzieje ze ja tez takiej doczekam :tak:

Kochana Dziękuję:)...doczekasz sie doczekasz:)....tylko ja wiem że właśnie to wstrętne czekanie jest najgorsze....bo czy to nie może być juz???

Myślę, że spokojnie jutro i pojutrze znów możesz zatestować...:) no i Ty trzymaj za mnie &&&, żeby moja wstretna @ nie przyszła a ja trzymam kciuki za Ciebie żeby i u Ciebie był spokój z @ na conajmniej 9 miesięcy:)

Kochana Dziękuję:)...doczekasz sie doczekasz:)....tylko ja wiem że właśnie to wstrętne czekanie jest najgorsze....bo czy to nie może być juz???

Myślę, że spokojnie jutro i pojutrze znów możesz zatestować...:) no i Ty trzymaj za mnie &&&, żeby moja wstretna @ nie przyszła a ja trzymam kciuki za Ciebie żeby i u Ciebie był spokój z @ na conajmniej 9 miesięcy:)
mam chyba jeszcze z 6 testow to bede testowac codziennie i przykleje je do jakiej karty hahah :-D

Dominisia kreseczka ładnie ciemnieje :tak: Cieszę się strasznie, że Tobie się udało :tak:
To kiedy mogę oficjalnie gratulować? Chociaż w sumie to po co ja pytam :-p Gratuluję Mamusiu :tak:

Makota nie cofniemy już czasu... jak to mówią co ma być to będzie, mam nadzieję, że szybko uda nam się zobaczyć dwie kreseczki na teście ciążowym i wtedy na pewno zapomnimy o tych naszych rozterkach...

Moniqa ja chyba dopiero wtedy uwierzę, że nam się udało jak @ rzeczywiście nie przyjdzie...bo póki co cały czas myślę "Jak to?? Za pierwszym razem???" bo psychicznie nastawiałam się na długie miesiące starań!! ;/

Dziewczynki zobaczycie, że jak lista leci tak będa 2 krechy:)

Cześć!

Ale optymistycznie na forum! Sandra - a gdzie twoje wyniki? Miałas testować juz, jesteś na liście! Dawaj, napisz coś bo sie niepokoje!

juz nie licytujcie sie tak o ten wiek, bo i tak wiadomo, ze ja najstarsza jestem. W tym roku skończę 36 lat. Ale czuje sie młodo! :))

U mnie tempka wysoko, ale wpisuje ja jako zaburzoną, bo przez te konferencje to śpię krótko i niespokojnie. Ale cycki mnie bolą. I to mocno - dzisiaj w nocy spać nie mogłam. Dzisiaj zastosuje test na męża. Ńic mu nie będę mówiła, ze mnie bolą, zobaczymy, czy żauwazyl, że sa większe. Jesli tak, tzn, ze sobie nie wkrecam:)))

Milego dnia dziewczynki!

hej hej leseczki :)

ja tylko na sekunde bo zapracowana!

DOminisia - nie ma co - fasolinka w brzuszku siedzi :) GRATULACJE!!

NA ratunek - coś widze obiecująco :) &&&!!a czemu piszesz ze obwiasz się reakcji
mamuśki!?

Oj i oby ta lista szła jak leci z dwoma krechami! &&&! za wszytskie!

Dominisia875 cudowne piękne dwie kechy. Aż w brzuszku motylki dostałam tak się cieszę!!! Gratuluje i trzymam &&&. Och ten maj jest cudownym miesiącem!!!

Ja uciekam przy sobocie to mam dużo sprzątania w całym domu :( jutro jak co niedzielę wyjeżdżamy z synusiem gdzieś na plac zabaw więc do poniedziałku!! :tak:

Kasieczek bo moja matka jest nieprzewidywalna :-D z jednej strony gada ze mna o ciuszkach i duperelach z drugiej wiecznie kracze ze tak mlodo to nie najlepiej przed 40stka :-D ale wsumie coraz mniej sie przejmuje... moje zycie... :tak:

Agaawa trzymam kciukasy... piekna masz tempke :tak:

Delewaare patrzalam na twoj wykres i podnosisz mnie na duchu ze z niska tempka mozna byc w ciazy :sorry2:

06.05 - Anna2101 - test pozytywny!:))
14.05 - Katherinne - beta 09.05 = 11,7
15.05 - Delewarre - dwie krechy :)
18.05 - Sandra_best
21.05 - Dominisia875 - dwie krechy :)
21.05 - Na_Ratunek
22.05 - Colormania - jest bladzioch :)
23.05 - Agaawa
24.05 - Waiting4beans
26.05 - Ewka358
27.05 - ni_kusia
28.05 - Tygryseczek
28.05 - Mycha05
03.06 - Neta81
03.06 - Moniqaa
10.06 - Elmo2
11.06 - -kasieczek-
12.06 - Hai24

Ostatnia edycja:
reklama
Agaawa tempka rzeczywiście cudna:) Oby tak dalej!!!:) a mąż z zadowolenia (.)(.) może zapomnieć powiedzieć że są wieksze...więc jak co się nie przejmuj...chłopy tak mają...:)

Kasieczek masz rację...Maj będzie NASZ!!!!:)

Ewka358 Dziękuję Kochana Dziewczyno:)...i życzę udanej zabawy z Synem:) i oczywiście gorącego przytulanka:)

Na_Ratunek masz rację...rodzice zawsze uważają, że my jetseśmy ich małymi dzieciaczkami...ja na szczęście mam starsze rodzenstwo więc mama mi odpuścila kazań typu.za szybko ślub...albo że dziecko....teściowa z kolei byla rozczarowana że jej pierworodny chce rodzinę zakaldać a przecież taki młody jest....(5lat temu) ale teraz widzi, że krzywda mu się przy mnie nie dzieje, więc jest ok:) A co do tempki to przecież może być przez byle co zaburzona więc nie stresuj się nią:) ja cieszę się że na początku cyklu ovu mi padło i nie mierzyłam jej...bo pewnie też bym się ciągle zastanawiala...co prawda wiem, że jeśli piękne marzenie było tylko pieknym snem to wrócę do mierzenia....OBY NIE!!!

A poza tym doslownie mnie zalewa biały lekko lepki śluź....szok nigdy tak nie miałam nawet w pierwszej ciąży...co chwila do łazienki latam sprawdzić czy to nie @...i ciągnie mnie w podbrzuszu....i ten cholernie dziwny posmak...cycuchy są wrażliwsze niż zawsze ale NIESTETY nie urosły!!! Może jeszcze urosna hehe...

a dziś idziemy do znajomych na grila i.....tydzień temu mówie koleżance, że już nie mogę doczekać się zimnego piwka....a tu Klops.....tylko jak się wywinąć z tego?? Muszę pościemniać...bo nie chcę im nic mówić jeszcze dopóki do lekarza nie pójdę....

Rany ale się rozpisałam dziewuszki moje UKOCHANE!!!!

Do góry