reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

to moze kup mu rozwy wkretak ? :-D

Hehhe....dobre!!! Też myślałam o jakimś śmiesznie wyglądającym przyrządzie...ale....On ma tego ogrom!!!

Szukam właśnie na "gruponie" czegoś wyjątkowego...i w miarę blisko:) a jak nie to...UWAGA...kupię mu "szlojder"...i oboje się w "łeb" pukniemy:) heheh tego jeszcze ode mnie nie dostał:) heheh hihi....:)

reklama
Na_Ratunek ja tez mojemu chciałam kupić stringi z miejscem na trąbkę ;) ale mnie ochrzanił hehe i tak mu kupię jak go postawie przed faktem dokonanym bedzie musiał je ubrać :p

dominisia prezent w stylu skok spadochronem itp jest dosć drogi ale np dzień na strzelnicy albo całodniowy karnet na gokarty, paintball lub coś podobnego ??
Mój na rocznice ślubu dostał puzzle z naszym zdjęciem i gadżety do wędki ( jego hobby wędkarstwo)

waiting4beans A i tu masz racje... nawet o tym nie pomyślałam, tzn. pamiętam, że to dzień dziecka, ale akurat w tej kwestii o tym nie myslałam ;-) Fajnie by było, tymbardziej, że moja córcia ma urodzinki 2 czerwca, więc dostałaby najpiekniejszy prezent.:tak: Zobaczymy... mam nadzieje, że się uda, a jeśli nie to będziemy mieli całe wakacje na to ;-)

Na_ratunek Prosze o dopisanie mnie do listy.;-) Skoro tak się ładnie zaczęła to może i dla mnie będzie szczęśliwa :tak:

waiting4beans heheh moj to by sie chyba obrazil :-D ale moze sie jednak skusze... hymmmm :-D

Mycha na kiedy cie dopisac? 1 czerwca?

06.05 - Anna2101 - test pozytywny!:))
14.05 - Katherinne - beta 09.05 = 11,7
15.05 - Delewarre
17.05- Na_Ratunek
18.05 - Sandra_best
21.05 - Dominisia875
22.05 - Colormania
23.05 - Agaawa
24.05 - Waiting4beans
25.05 - Tygryseczek
01.05- Mycha05
03.06 - Neta81
03.06 - Moniqaa
10.06 - Elmo2

a bo ja slepa jestem :-D juz poprawiam
06.05 - Anna2101 - test pozytywny!:))
14.05 - Katherinne - beta 09.05 = 11,7
15.05 - Delewarre
17.05- Na_Ratunek
18.05 - Sandra_best
21.05 - Dominisia875
22.05 - Colormania
23.05 - Agaawa
24.05 - Waiting4beans
25.05 - Tygryseczek
1.06 - Mycha05
03.06 - Neta81
03.06 - Moniqaa
10.06 - Elmo2

Wiecie co... ja mam cos wrazenie ze nam sie nie udalo
:zawstydzona/y:

Na_ratunek nie myśl tak złe myśli przyciągają złe rzeczy. Jeszcze masz 4 dni. Może jednak się poszczęści :confused:
( chociaż przyganiał kocioł garnkowi, mnie tez sie w tym miesiącu nie udało, mąż przyjechał dzień po owulacji, więc dupa nie fasola będzie :-( )

reklama
aj ni wiem czemu.... jakos tak... Kurde ja chce wziasc kapiel dzis... myslicie ze moge? ja sie lubie moczyc.... i tak pomyslalam ze sie zrelaksuje... nie zaszkodzi? Bo tak mysle ze te wszystkie kobietki co sie nie staraja nie wyczekuja sie normlanie kapia i nic sie nie dzieje... jak myslicie?

Do góry