sandra_best
Fanka BB :)
Aha, no ale na pewno wszystko będzie dobrze Podejście na luzie jest najlepsze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam dopiero 21 lat i jeszcze studjuje ale juz sie staramy. Mam problemy ze zdrowiem i lepiej bedzie dla mnie i dla dziecka jak urodze mlodo. Dlatego sie staramy. Zreszta stac nas na to... nigdy nie bedzie dobrego mometu. Zawsze bedzie cos....
Ja nie chce rodzic pierwszego dziecka w wieku 30 lat...(nie mam nic przeciwko kobieta ktore sie na to zdecydowaly!)
Ja mam do was pytanie. Czy operacje w ciazy (konieczne) sa bezpieczne? Wiem ze trzeba poczekac do II trymestru zeby mogli monitorowac dziecko... bede sie musiala umowic na wizyte....
Ja mam do was pytanie. Czy operacje w ciazy (konieczne) sa bezpieczne? Wiem ze trzeba poczekac do II trymestru zeby mogli monitorowac dziecko... bede sie musiala umowic na wizyte....
Właśnie tak podejrzewam, więc nie powinno być problemuA duphaston i luteina to nie jest to samo?