Hej!
witam w wkeekend, szczególnie nowa koleżankę.
)
ja wczoraj miałam tez kiepski dzień. Tak jak Wy! Pogoda kiepska, nastrój smutny. Ale najgorsze to było to, ze ok.13-tej rozmawiałam z moja koleżanka. To taka moja wieloletnia koleżanka, nawet kiedyś ja przyjaciółka nazywalam. Jakoś tak pare lat temu sie zgralysmy, razem pracowaliśmy na rownoleglych stanowiskach, balowalysmy razem... No generalnie było super. Potem koleżanka awansowała i sie pochrzanilo. Chociaż i tak dość blisko jesteśmy razem. No i wyobraźcie sobie, ze w długi weekend w sobotę śniło mi sie, ze ona jest w ciazy.wczoraj wróciła z urlopu, więc pól żartem pól serio ja pytam, kiedy ma okres dostać, a onazaniemowila. Wczoraj test zrobiła rano dopiero, a ja juz tydzienwiedzialam.no wiedźma jestem
) ale wiecie jak mi strasznie było przykro? Ja jej życzę jak najlepiej, ale my zawsze troche rywalizowalysmy, a teraz ona bez starania sie i bez ślubu jest w ciazy. A u nas ciagle nic...
Ale sie nie smucę, bo wczoraj cały dzień mnie jajniki nawalaly, aż do nocy. A sexik sie udał wieczoram, a więc czekam na bliźniaczki.
) jakostroche w nie uwierzylam. A wiara czyni cuda. Dzisiaj ide do gina na 17- ta żeby sprawdzić,czypecherzyki pękły w końcu. Ale mniej mnie boli, tylko pobolewa, wiecobstawiam, ze w nocy jajka pękły, bo aż sie budzilam .
milego weekendu Kochane moje.
acha! I najważniejsze! Gratuluje kolejnej kreseczki na majowkach! Dziewczyny - wysyłać tutaj prosze specjalne fluidki dzieciowe dla pozostałych majowek!
))