Na_Ratunek
Fanka BB :)
mnie tez... nadal mam gitare ale juz nic nie pamietam.... a gralam moze z 3 miesiace potem przestalamNa ratunek mnie się zawsze gitara marzyła ale niestety słomiany zapał mnie zgubił
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mnie tez... nadal mam gitare ale juz nic nie pamietam.... a gralam moze z 3 miesiace potem przestalamNa ratunek mnie się zawsze gitara marzyła ale niestety słomiany zapał mnie zgubił
ja czuje jajniory strasznie, bolą jak głupie. Ale to dobrze, bo jeszcze jajka nie pękły, czekają na męża) znowu mam nadzieje
Agaawa mnie też jajniory bolą. powariowały. Jutro zgodnie z planem teoretycznie owulacja ma być ale moje jajeczka też muszą poczekać do soboty aż mąż wróci. mam nadzieje ze owulka sie opozni albo jajeczko się będzie ociagało i mąż zdąży strzelić w 10. Nadzieje mam. Jak kochamy się przez cały okres płodny to nie wychodzi to może jak spróbujemy raz a konkretnie dzień po owulacji to się uda