reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

Agaawa no coz... nie wiem co powiedziec... moze jednak sie uda?

Delewarre nawet jakby na mnie sam prezydent patrzyl czy 4 pokolenia wstecz to tak bym uciekla :-D nienawidze detystow :-D

Ale jestem zla na ten termometr.... wiem ze bylo 0.6 albo 00.7 tyko teraz 36.6 czy 37.6? grrrr...... ale nawet jesli 36.6 to owulka byla :-D

Lece do weta

Edit: Musialam kupic nowy termometr :angry: w calym miescie nie mieli takich malych baterii.... ale kupilam taki sam...

06.05 - Anna2101 - test pozytywny!:))
14.05 - Katherinne
15.05 - Delewarre
18.05 - Sandra_best
21.05 - Dominisia875
22.05 - Colormania
23.05 - Agaawa
25.05 - Tygryseczek
26.05-27.05 Na_Ratunek
03.06 - Neta81
03.06 - Moniqaa
10.06 - Elmo2

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Dziewczynki:)

Delewarre gratulacje bycia odważnym...ja bym zwiała:)...zresztą kiedyś naprawdę zwiałam...i potem musiałam dentyste zmienić bo ze wstydu pojawić u starego sie nie mogłam:)

Agaawa Kochana nie smuć się i nie denerwuj...będzie dobrze zobaczysz....a mężowi może rzeczywiście coś wypadło...jak to mówią "nie ma tego złego,co by na dobre nie wyszło" :)

Na_Ratunek no tak...złośliwość rzeczy martwych....mam nadzieję, że czas owulki wykorzystaliście maksymalnie:)

A ja dziś od rana kiepsko się czuję....chce mi się spać...mama obudziła mnie o 8...wrrr.....a jeszcze wcześniej mój Mały Urwis...bo dziś teściówka brała go na cały dzień do siebie...zawsze w tygodniu zawozimy go tam na cały dzień....jak pracowalam byl u niej co drugi dzień i był zachwycony...teściowie też...teraz skoro jestem w domku, uzgodniliśmy z nimi, że mały będzie raz w tygodniu:) więc o 7 miałam mega pobudkę....potem zasnęłam no i mama przyszła....cały dzień dla siebie:)...poza tym ćmi mnie podbrzusze...dziś 19 dzien cyklu...20 maja mam dostać @....zobaczymy co będzie....choć czuję, że niestety mimo intensywnych staranek ten miesiąc będzie stracony....

Dominisia no wczoraj jednak staranek nie bylo bo tak mnie mdlilo ze myslalam ze zejde z tego swiata :angry: ale byly dzien przed i dzis mam zamiar jeszcze.... Ale mysle ze owu juz byla bo nie boli mnie juz jajnik.... no coz zobaczymy jak jutro z ta tempka.... oby dzien mi szybko zlecial bo zla jestem strasznie

Czemu myslisz ze stratny? Trzeba miec nadzieje :-D

Witam babeczki.
Wpadam zyczyc milego dnia!
Agawa glowa do góry. Moze pechole jeszcze nie pekly bo czekaja na meza na weekend ;-) daj znac co u gina.
Moniqa widze ze nowy cykl zaczety, super, powodzenia. Ja nadal czekam na @.
Dominisia nastawiaj sie pozytywnie!

Pozdrawiam wszystkich!

Och Dziewczyny..!!

Czemu stratny?? Nie wiem...jakoś tak mi sie wydaje....że też nie mogę mieć cyklów 26 dniowych a muszę mieć 30..wrrr...wiecie jak nie myślałam o dzidziusiu to wcale mi to nie przeszkadzało...a teraz...ehh..

Elmo...chyba rzeczywiście niewyspanie daje w kość...i przez to takie smutne myśli po głowie chodzą....

Dominisia ja dwa lata temu mialam cykle 52-68 dni :-D potem bralam tabletki rok i teraz mam 28 max 30 dni... i sie ciesze :-D ale ten chyba krotszy bedzie tak mi sie wydaje...

Elmo to trzymamy kciuki za @ w weekend :-D

Moniqaa kciuki za nowy cykl

Ja pierdziele. Ale mam dzisiaj hustawke nastrojow. Rano czulam sie strasznie. Wstalam dopiero o 9, o 7 jak budzik dzwonil uznalam, ze mam w nosie swiat. Potem po wstaniu bylam jakas depresyjna. Niby sloneczko, a ja z gula w gardle. A teraz nagle jestem w skowronkach, tak bez powodu. Tu ktos zadzwonil i powiedzial, ze cos pozytywnego sie wydarzylo w jego zyciu, tam kaczke spotkalam na spacerze i juz mi wesolo. Z jednego ekstremum na drugie. My, kobiety, jestesmy dziwne.

Zaraz mnie któraś w pupsko kopnie, że jak zwykle się pospieszyłam i pognało mnie dzisiaj na betę. 26 dzień cyklu, beta w wysokości 11,7 mIU/ml przy normie 3/4 tydzień 9-130. Zagnieżdżaj się, Kijanko, zagnieżdżaj.

Nie jesteśmy dziwne a specyficzne ;-);-)

Ale dziś gorąco. Kupiłam paczkę lodów zamierzam niczym bridget jones w rozciągnietych dresach pochłonąć calutkie opakowanie. Może chociaż na chwilę kalorie poprawią mi humor :-D
Kupiłam dziś też na sobotnią romantyczna kolację steki z rekina :baffled: brzmi dziwnie, ciekawe jak rekin smakuje:-D

reklama
Do góry