reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

reklama
Dziewczynki mam kolejne pytanie :) Na wykresie w ovufriend wyskoczył mi dzisiaj detektor oznak ciąży. On się zawsze pokazuje? Jestem w tym zielona

On sie pokazuje tylko w funkji Vip i przez pierwszy miesiac korzystania bo masz darmowa funkcje VIP.... Jak bedziesz wpisywac objawy to on ci bedzie liczyc punkty i pokazywac ile kobiet mialo takie objawy w danym dniu cyklu i policzy prawdopodobienstwo pozytywnego testu i obliczy czy stosunek byl blisko owu czy nie.... calkiem ciekawa opcja

Waiting4beans szkoda ze ominol. Ale moze za miesiac? Albo jakies plemniczki sie tam w srodku czaja? Bo niby one moga czekac do 5 dni nawet..

Aha i test owulacyjny jak robię to wychodzi kreska jak na poprzednim ciążowym(o którym pisałam), ale od razu
Jest niby opcja ze testy owu wykazuja ciaze bo LH i HCG jest praktycznie identyczne z tym ze HCG ma taki ze tak nazwe kapturek.... I testu LH wykrywaja budowe LH bez brania pod uwage tego "kapturku"

Dlatego tez testy ciazowe nie pokaza owulacji bo one biora pod uwage ten "kapturek"

Nie wiem czy rozumnie to wytlumaczylam...

W miarę, więc jestem cały czas w nadzieii. Nie wiem czy widziałaś mój wykres, ale w pytaniach na ich stronie mój dzisiejszy spadek może oznaczać zagnieżdżanie. Mój organizm jest na tyle zaskakujący i z odchyleniami że wszystko jest możliwe :))

Colormania ja sie na wykresach slabo znam :sorry2: ale trzymam kciukasy zeby jutro tempka poszybowala w gore :tak: A czemu koleczko jest biale i linia przerywana?
Właśnie nie mam pojęcia, szukam odpowiedzi ale nigdzie nie widzę. Dzisiaj się dowiedziałam że muszę być o 6 w pracy więc będę mierzyć temperaturę o 4(2 h wcześniej) jak to wpłynie?

Już wiem dlaczego kółko było niepełne. Przez przypadek zignorowałam temp,ale teraz przesunęło mi owulację że była dzień później

reklama
Do góry